Dženiferas Lopesas ietekme šovbiznesā augusi no 50. vietas līdz pirmajai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Analizējot ienākumus un parādīšanās biežumu presē un internetā, biznesa žurnāls «Forbes» par ietekmīgāko slavenību pasaulē atzinis dziedātāju Dženiferu Lopesu.

Lopesa šogad ieņem pirmo vietu «Forbes» 100 ietekmīgāko zvaigžņu topā, kaut arī pagājušogad atradās vien 50.vietā. Pagājušā gada līdere popdīva Lady Gaga šogad ieņem piekto vietu.

Otrajā vietā atrodas televīzijas personība Opra Vinfrija, savukārt trešo vietu ieņem tīņu popzvaigzne Džastins Bībers. Barbadosiešu dziedātāja Riana palikusi ceturtajā vietā.

Daudzas no topā iekļautajām slavenībām ir ne tikai talantīgi skatuves mākslinieki, bet arī apķērīgi uzņēmēji. Piemēram, Bībers «ir arī nopietns investors, kuram pieder daļas ducī tehnoloģiju kompāniju, tostarp «Spotify»», raksta «Forbes».

Lopesas dziedātājas un aktrises karjera šķita beigusies jau pirms vairākiem gadiem, taču atrašanās talantu šova «American Idol» žūrijā, šķiršanās no dziedātāja Marka Entonija un kļūšana par vairāku produktu reklāmas seju ievērojami uzlaboja viņas finansiālo situāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu