Lūdz palīdzēt VUGD darbinieku izglābtai kaķenītei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele» sauc palīgā: 14.maijā pēc izsaukuma Rīgā, Dammes ielas 9a rajonā, no mašīnas motora pārsega VUGD darbinieki izglāba un savainotu uz veterināro klīniku nogādāja melnbaltu kaķenīti. Kaķenītei ir lauztas abas labās kājiņas, plēsta brūce uz vēderiņa un nobrāzumi uz sāniem, izmežģīts žoklis un nolauzti vairāki zobiņi.

Izskatās, ka šī aptuveni 5 gadus jaunā kaķenīte ir mājas kaķis – ļoti draudzīga. Šobrīd ļoti pacietīgi pacieš sāpes un procedūras, kurām pakļauta. Ļoti ceram, ka atsauksies kaķenītes īstais saimnieks, kas palīdzēs minkai pārciest šo grūto brīdi un veicinās atveseļošanos.

Pašlaik rūpes par kaķenīti ir uzņēmusies biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele», kaķenīte atrodas Dr.Beinerta veterinārajā klīnikā. Nepieciešama steidzama operācija, kuras laikā plānots veikt četras operācijas: implanta ievietošana abās kājiņās, plēstās brūces sašūšana un žokļa operācija. 

Izmeklēšana, ārstniecība, pēcoperācijas periods un atveseļošanās ir dārgi – «Ulubele» lūdz palīdzību šīs kaķenītes ārstniecības izdevumu segšanai. Operācijām vien vajadzēs 250.- Ls.

Ja vari palīdzēt –

Konts ziedojumiem:

LV97HABA0551028353893
AS Swedbank, Swift: HABA LV 22
Biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele»
«Jaunsalenieki», Salaspils pilsēta, LV-2121
PVN Reģ.Nr. LV 40008095993

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu