Atklāj Rīgas Centra humanitārās vidusskolas jauno iekšpagalmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauma Kalniņa

Šonedēļ Rīgas Centra humanitārajā vidusskolā notika skolas iekšpagalma rekonstrukcijas projekta atklāšanas pasākums, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Iekšpagalma rekonstrukciju veica SIA «RE RE04», būvdarbu kopējās izmaksas ir  214 000 latu. Pagalms ir sadalīts divās funkcionālās daļās – saimnieciskajā, kur atrodas auto un velo novietne un skolas ēdnīcai pieved produktus, un rekreācijas zonā – kas domāta, gan sportam, gan atpūtai un izklaidei. Iekšpagalmā izvietoti arī mūsdienīgi āra trenažieri.

Kā stāsta Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, šī ir lieliska pieredze pašvaldības un skolas sadarbībai, kad viena no skolas audzēkņu, skolotāju un vecāku idejām un vīzijām tika realizēta dzīvē. Tāpat šis projekts,  iespējams,  varētu būt lielisks tipveida risinājums pilsētas centra skolām ar nelielu teritoriju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu