Čehija izcīna bronzu, mājinieki paliek bez medaļām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempionāta spēlē par bronzas godalgām šodien Čehijas izlases hokejisti ar 3:2 uzvarēja Somijas valstsvienību, otro gadu pēc kārtas izcīnot trešo vietu.

Spēles ievadā abas komandas nesekmīgi centās realizēt vairākumu, bet 13. minūtē ar otro piegājienu čehi skaitlisko pārsvaru prata izmantot, kad izcēlās Petrs Pruha. Lai gan pirmās trešdaļas 17. minūtē Mika Pjerala panāca izlīdzinājumu, jau pēc 29 sekundēm Jirži Novotnijs atjaunoja Čehijas izlasei vadību, bet 53 sekundes līdz perioda beigām Davids Krejči panāca jau 3:1.  

Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet trešā perioda vidū Somijas valstsvienība ieguva vairākumu un jau pēc 22 sekundēm Jusi Jokinens izskrēja aci pret aci ar Jakubu Štepaneku, samazinot rezultāta starpību. Atlikušajā laikā somi vēl divas reizes spēlēja vairākumā, bet mača pēdējā minūtē nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču panākt izlīdzinājumu nespēja.  

Šovakar, plkst. 20.30 sāksies pasaules čempionāta finālmačs, kurā tiksies Krievijas un Slovākijas hokejisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu