«Neatkarīgā māja» – dzīvo, kur gribi, nemaksā nevienam!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūsdienu cilvēka sapnis – lēts, bet omulīgs namiņš, kuru var novietot jebkur, turklāt komunālo maksājumu rēķins – apaļa nulle! Tagad sapnis, lai cik liktos fantastisks, kļuvis gluži reāls un taustāms. Ikviens, kuram ir mazs zemes gabaliņš, pāris dienu laikā var tikt pie neliela, jau gatava, pilnībā aprīkota (arī ar mēbelēm un santehniku!) namiņa, kuram turklāt nav vajadzīgas nekādas ārējās inženierkomunikācijas un būvatļaujas! Dzīvošana tajā ir stabila, omulīga un ērta, bet izmaksas – nesalīdzināmi zemākas kā «parastajās mājās».

Latvijas uzņēmuma «SuperBebris» aizrautīgā komanda, kurai neeksistē vārdi «nav iespējams», nule tieši šādu māju ir radījusi. Tas ir unikāls un pilnīgi jauns projekts – absolūti autonoma, enerģētiski neatkarīga un vietai nepiesaistīta dzīvojamā māja. Tai nav nepieciešamas nekādas ārējās inženierkomunikācijas, būvatļaujas, un nekustamā īpašuma nodoklis arī nav jāmaksā. Noliec, kur gribi, un dzīvo ar komfortu, turklāt lēti, ērti un pilnīgi neatkarīgi!

Namiņu var novietot savā zemesgabalā, un nav svarīgi, vai tur ir pļava, pludmale vai asfalts. Nav nepieciešams rakt pamatus, jo tam ir četri stabili balsti, kurus iespējams nolīmeņot pēc vajadzības.

Māja ir pilnībā autonoma un neatkarīga no ārējiem enerģijas avotiem un komunikācijām – enerģiju dod saules baterijas, apkure un plīts darbojas uz moderniem, maināmiem gāzes baloniem, ūdenim ierīkots uzpildāms rezervuārs (tilpums – 1000 l), iebūvēta arī kanalizācijas tvertne (1000 l). Uzņēmums pats veic arī māju apsaimniekošanu – jādod tikai ziņa, un darbinieki atbrauks, nomainīs gāzes balonus, iztīrīs kanalizācijas tvertni, piepildīs ūdens rezervuāru. Ja zemes gabalā komunikācijas ir, autonomās iekārtas tiek nomontētas un atstāti izvadi, pie kuriem ērti pieslēgt visu, ko vien vajag. Māja ir arī pilnībā aprīkota – ar santehniku un mēbelēm, uzreiz gatava dzīvošanai.    

Būtiski ir tas, ka šāda māja ir kustamais īpašums, tādēļ nekustamā īpašuma nodoklis par to nav jāmaksā; arī būvatļaujas ēkai nav vajadzīgas. Nepieciešama tikai vieta, uz kuru «SuperBebra» darbinieku nogādās māju. Bet, ja apnīk dzīvot uz vietas, māju tikpat vienkārši jums pārcels uz citurieni.

Namiņus var gan iegādāties uzreiz, gan uz nomaksu, gan īrēt. Šobrīd ir divu veidu mājas – 31 m² un 42 m². Toties modifikāciju iespējas ir teju bezgalīgas – var pasūtīt namiņu ar vienu vai divām guļamistabām; ar garāžu; ar noliktavas telpu; ar vairākām ieejām utt. Tādēļ arī izmantot to var ļoti dažādiem mērķiem – kā dzīvojamo māju; kā viesu namiņu, pirti, ģērbtuvi, kafejnīcu, bērnudārza vai bērnu nometnes moduli. To ērti pielāgot arī biznesa vai pašvaldību vajadzībām.

Uzmanību! Līdz 28. jūnijam unikālais namiņš gan no ārpuses, gan iekšpuses apskatāms pie tirdzniecības centra «Alfa» A ieejas. Turpat var saņemt arī speciālista konsultāciju un izsmeļošu informāciju.  

Sīkāka informācija:

Tālr.: +371 29366505

www.bebris.lv

 
*Maksas saturs
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu