Ir laiks būt stilīgiem!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Membershop

Šajā dinamiskajā gadsimtā laiks ir tik svarīgs kā nekad iepriekš. Vai pietiks laika? Vai paspēsim laikā? Cikos jābūt? Protams, mūslaikos laiku rāda gan datori, gan mobilie tālruņi, tomēr rokas pulksteņi joprojām ir un būs – turklāt ne tikai laikrāžu lomā, bet arī kā stilīgi aksesuāri un tēla sastāvdaļa. Izpārdošanas klubs reģistrētiem lietotājiem [s:41416]lūko, kāda šogad ir «pulksteņu mode».

Kādā pulkstenī tad šogad būs īpaši moderni skatīties? Pirmkārt jau noteikti – lielā. Precīzāk – ar lielu ciparnīcu.  

Visbiežāk, protams, sastopami pulksteņi ar lielu, apaļu ciparnīcu – apaļā forma bauda vislielāko popularitāti. Tomēr daži pulksteņu ražotāji piedāvā arī citas, pat visai interesantas lielizmēra formas. Liela ciparnīca klasiskajā modē vairāk raksturīga vīriešu pulksteņiem, lai gan nu jau samērā bieži sastopami arī tāda veida sieviešu rokas pulksteņi. Starp citu, interesanta nianse – pēc kādiem principiem vispār sievietes un vīrieši izvēlas pulksteņus. Sievietes raugās, lai pulkstenis būtu «smuks» un piestāvētu viņas stilam, savukārt vīrieši pārsvarā izvēlas tādus, kas izceļ, norāda viņu statusu un pasvītro individualitāti.

Arī jēdziens «liels» vīriešu un sieviešu rokas pulksteņiem nedaudz atšķiras. Klasiskais izmērs vīriešu pulksteņiem ir no 36 līdz 42 mm, tātad par lielu tiek uzskatīts pulkstenis, kura korpuss pārsniedz 42 mm. Sieviešu pulksteņiem šie skaitļi attiecīgi ir no 28 mm līdz 37 mm.
 
Lielizmēra pulksteņiem nereti mēdz būt neparasts dizains un interesantas papildierīces, tādēļ neviens vien šādu rokaspulksteni iegādājas papildus jau esošajam, klasiskajam – tā sakot, izejamām dienām, lai papildinātu savu tēlu ar kādu interesantu detaļu. Interesanti, ka lielkorpusu pulksteņi ļoti organiski iekļaujas RnB stilā. Iespējams, tur arī meklējami šīs modes pirmsākumi – tāpat kā maisveidīgajām drēbēm un masīvajiem aksesuāriem, kas vēlāk sāka ieviesties arī daudz rāmākajā ikdienas modē. 
 
Patiesībā lielizmēra pulksteņiem piemīt savs īpašs šarms. Tie izceļ stiprā dzimuma rokas locītavas vīrišķību, bet uz sievietes rokas – pasvītro tās trauslumu. Īsta kontrastu spēle!
 
Lielizmēra pulksteņi ir arī ļoti ērti un funkcionāli; arī dažādas papildfunkcijas ērtāk izvietot uz liela korpusa, tādēļ askētiskāka dizaina varianti piemēroti aktīva dzīvesveida piekritējiem. 
 
Tomēr lielizmēra pulksteņi, protams, nav vienīgā modes tendence. Lūk, vēl dažas aktualitātes, kuras izvēloties, nevar nošaut greizi:
pulksteņi, kas ir viscaur balti vai melni;
spilgtas krāsas; 
siksniņas un aproces no oriģināliem materiāliem;
siksniņa, kas aptver roku vairākās kārtās;
ļoti plāni pulksteņi;
vintage.
 
Ikviena no šīm aktualitātēm pārstāvēta arī Guess pulksteņu kolekcijās. Jāpiebilst, ka pērn Guess  pulksteņi bija vieni no pirktākajiem pasaulē, un savas līderpozīcijas saglabā arī šogad. Spilgtie, stilīgie un ultramodernie Guess  pulksteņi radīti, lai papildinātu mūsdienīga, veiksmīga cilvēka tēlu un pasvītrotu tā individualitāti. Liela uzmanība tiek veltīta jauniem dizaina risinājumiem, kuri atspoguļojas Guess pulksteņu kolekcijās.
 

Šeit

 
*Maksas saturs.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu