Sokolovs pierunājis populāras sievietes uz ekstrēmu fotosesiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs.

«Modeles TĀ vēl nekad nedarīja! ;)» atklāj erotiskā žanra fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš ne reizi vien pārsteidzis ar skandaloziem projektiem, realizējis jaunu iecerei, kurā piedalījušās vairākas skaistules, tajā skaitā arī sabiedrībā zināmas dāmas. Spriežot pēc modeļu komentāriem - fotosesija bijusi visai ekstrēma.

PAGAIDĀM PIEDĀVĀJAM IESKATU KADROS NO CITU ZINĀMU DĀMU FOTOSESIJĀM.

Aleksandrs par projektu: «Jau trešdien tiks nopublicētas mana jaunā Mākslas projekta fotogrāfijas! Es ilgi domaju kā uztaisīt, lai bildes būtu patiešām neparastas un interesantas! Tā es izdomāju mega-extravagantu koncepciju! Šoreiz meitenēm pavisam nebija viegli, bet rezultāts ir tā vērts!»

Sokolova izaicinājumam ļāvušās četras populāras Latvijas sievietes: aktrise un dziedātāja Vita Baļčunaite, dziedošās dvīnes Katrīne un Ana Drozdovičas, kā arī TV seja Anna Rozīte. Dāmas dalījušās savās izjūtās Sokolova mājaslapā:

Anna Rozīte par fotosesiju stāsta: «Šī bija visneparastākā fotosesija, kurā esmu piedalījusies. Tās procesā vēlme pārvarēt sevi mijās ar izdzīvošanas instinkta lēkmēm, dzirdot tikai savus sirds pukstus un neko citu!»
 
Vita Balčunaite: «Njā, tā patiesi ir mana pirmā šāda veida fotosesija. Iespējams, ja iepriekšējā dzīvē būtu bijusi, piemēram, Nāra, tad šīs, reiz iegūtās iemaņas, būtu man aiztaupījušas vairākus pārsteigumus sajūtu ziņā šajā realitātē. Tomēr aizraujošs piedzīvojums! Rezultātā pat pieradu pie šāda veida sajūtām! Labprāt atkārtotu kaut ko līdzīgu vēl kādu reizi, tikai šoreiz gan kādā lielākā ūdenstilpnē!» (Smejas.)
 
Katrīne un Ana Drozdovičas: «Ļoti patika sadarboties ar Aleksandru. Šī nav pirmā reize, kad mums jāfotografējās vai jāfilmējās ekstrēmos apstākļos, bet tik un tā pozēt TĀ ir nenormāli grūti. ;) Esot tādā kā šoka stāvoklī - ir arī jādomā par matiem, sejas izteksmi, acīm, elpu, pozu un citām lietām vienlaicīgi - tas bija savā ziņā izaicinājums pašām sev. Tādēļ augsti novērtējam to, ka Aleksandrs bija ļoti saprotošs, pacietīgs un centās, lai mums būtu komfortabli un ērti.»

Dejotāja Alise Kolosova atklājusi, ka pilnīgi noteikti neesot stādījusies priekšā, uz ko ir parakstījusies: «Ierados pie Aleksandra ar sushi vakariņām pēc garas un saspringtaas darbadienas, domādama, ka viss būs ātri un nesāpīgi. Tomēr process ievilkās, fotosesijas laikā parsvarā bija apstākļi, kad nespēju elpot, vai gluži elementāri paskatīties fotogrāfa objektīvā,jo tas nebija saredzams. Man bija vajadzīgs laiks, lai pierastu pie apstākļiem! Neskatoties uz to, esmu ļoti apmierināta ar rezultātu. Tas viennozīmīgi ir kaut kas unikāls!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu