«Pestivals» Latvijā uzstāsies ASV hip-hop mākslinieks B.o.B

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Savas pasaules turnejas ietvaros Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē, festivālā «Pestivals» 28. jūlijā uzstāsies mūziķis B.o.B. Tā būs vienīgā viņa uzstāšanās šajā reģionā.

B.o.B., kura atpazīstamākās dziesmas ir «Nothin’ On You» (piedaloties Bruno Mars) un «Airplanes» (pied. Hayley Williams no grupas «Paramore»), kā arī kopdarbs ar Jessie J «Price Tag» un citi popularitāti un pasaules ietekmīgākās mūzikas aptaujas iekarojuši skaņdarbi, tikko izdevis savu otro albumu «Strange Clouds», jūnijā dosies pasaules turnejā, populārās mūzikas un kultūras festivālu «Pestivals» ietverot tajā ekskluzīvi šai Eiropas daļai – pagaidām mūziķis Eiropā apstiprinājis tikai šovus Francijā un Nīderlandē.

Otrajā albumā, dziesmās piedaloties Lil’ Wayne, Taylor Swift, Chris Brown, Nicki Minaj, Nelly un daudziem citiem aktuālākajiem hip-hop un R&B mūziķiem, kā arī aktierim Morgan Freeman, B.o.B demonstrē savu talantu ne tikai repojot, bet arī dziedot un spēlējot mūzikas instrumentus. Festivālā «Pestivals» mūziķis uzstāsies pilnā koncertsastāvā, šovu papildinot gaismu instalācijām.

28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiekošajā populārās mūzikas un kultūras festivālā «Pestivals» dalību apstiprinājuši amerikāņu R&B mūziķis Lloyd, Eiropā populārā meiteņu pop-rokgrupa «Vanilla Ninja», kas Latvijā svinēs savu desmitgadi, rumāņu aktuālākā puišu grupa «Akcent», lietuviešu nu-jazz pārstāvji «KeyMono» un pašmāju «PeR», «Musiqq», «Triānas Parks» un «Grafomāns & Fakts». Festivālā papildus SMScredit.lv Lielajai skatuvei darbosies DJ skatuve, būs pieejamas sporta aktivitātes un atrakcijas.

«Biļešu Servisa» tīklā pieejamas tikai 5 000 biļetes 23 latu vērtībā. Informācija – «pestivals.lv», festivālu organizē aģentūra «magicFIB». Zvanot 1188 un sakot «Vai nāksi ar mani uz Pestivalu?» iespējams saņemt atlaidi biļetēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu