Atklās Latvijas Mākslas akadēmijas bakalaura darbu izstādi «10 grami mākslā vairāk»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No 2012. gada 2. jūnija līdz 10. jūnijam Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas Mediju telpā notiks Latvijas Mākslas akadēmijas bakalaura darbu izstāde «10 grami mākslā vairāk». Izstādes atklāšana gaidāma š.g 1. jūnijā plkst. 17:00. Visi interesenti laipni aicināti!

Izstādes nosaukums vēsta par desmit topošām māksliniecēm, kas ar eksponētajiem diplomdarbiem piesaka savu ienākšanu Latvijas mākslas vidē. Mērvienība – 10 grami – nav daudz, bet arī tie veido masu. Cik gramos māksla sverama? Un cik lielā mērā šobrīd vēl niecīgais svars iespaidos nākotni? Domu un materiālu daudzveidība, dažādu tehnoloģiju pielietojums, stāstu daudzpusība un individuāls dzīves redzējums. Sāpes, prieki, pārdzīvojumi un atklāsmes, emocijas. Dzīvais un aktuālais sajūtās un vizuālajā mākslā. Vairāk par jaunajiem autoriem un viņu darbiem. Vairāk nekā pirms tam. Tas viss izstādē «10 grami mākslā vairāk».

Izstādē apskatāmi Latvijas Mākslas akadēmijas Tekstilmākslas, Tēlniecības un Keramikas apakšnozaru studentu darbi. Piedalās: Gundega Evelone, Maruta Gredzena, Diāna Janušone, Līva Kaprāle, Kristīne Meilusa, Diāna Molnika, Dace Puga, Maija Puncule, Agita Šteinberga un Elīna Vojevoda.

Darba laiks:
Pirmdiena – sestdiena: 11:00 - 17:00
Svētdien: brīvs

Ieeja bezmaksas

Norises vieta:
RISEBA Mediju telpa (bijušās Grīvas mēbeles)
Ūdens iela 6, Pārdaugava

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu