Linda Mūrniece kļuvusi par Abu Meri kundzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Laulības ostā iestūrējusi bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece (42). Viņa aizvadītajā nedēļā Ķekavas dzimtsarakstu nodaļā sarakstījusies ar arābu izcelsmes gastroenterologu Hosamu Abu Meri (38). Šajā jaukajā brīdī pāris iztika tikai ar liecinieku klātbūtni, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Linda Mūrniece pārgājusi vīra uzvārdā un nu dēvējama par Lindu Abu Meri. «Manas izjūtas saistībā ar jauno uzvārdu noteikti ir pozitīvas,» stāstījusi Abu Meri kundze. No iepriekšējā uzvārda Linda šķīrusies ar vieglu sirdi, jo uzskatot, ka sievietei ir pareizi pieņemt vīra uzvārdu. Laulību gredzenu abi nēsāšot uz kreisās rokas zeltnešiem, jo tā pieņemts Libānā.

Linda «PDz» arī atklājusi kāzu datuma izvēli: «22. maijs ir kalendārā neierakstīto vārdu diena, kurā Hosamu parasti ne visi pamanās apsveikt, tāpēc izvēlējāmies šo datumu savām laulībām, lai ir vēl kādi svētki.»

Linda kāzu dienai izvēlējusies nevis kuplu kleitu, bet gan baltu kostīmu, jo tas vairāk atbildis viņas stilam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu