«BMW» 7.sērija spēs apmierināt ikviena vajadzības pēc komforta un dinamikas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā «BMW» 7. sērija ir gatava nostiprināt savu pozīciju kā inovatīvākais sedans luksusa klases automobiļu segmentā. Jaunie LED priekšējie lukturi, pilnveidotais salons ar optimizētu skaņas izolāciju, būtiski uzlabotais braukšanas komforts, visaptverošs papildaprīkojuma piedāvājums un jaunākās drošības tehnoloģijas kopā nodrošina augstākās klases braukšanas pieredzi. Jaunu vai optimizētu piedziņas sistēmu klāsts, tostarp pasaulē jaudīgākais sešcilindru vienrindas dīzeļdzinējs un otrās paaudzes BMW ActiveHybrid 7, izvirza jaunus snieguma un efektivitātes etalonus.

Jaunās »BMW» 7. sērijas pamanāmākā iezīme ir jaunie LED priekšējie lukturi ar «BMW» raksturīgajiem «Corona» gredzeniem. Izmainītais «BMW» elipsveida režģis ar deviņiem stieņiem iepriekšējo 12 stieņu vietā un pārstrādātais priekšējais pārsegs atšķir jauno modeli no saviem priekšgājējiem. No sānskata redzamo jauno iezīmju klāstā ietilpst arī pagriezienu rādītāji, kas iestrādāti ārējo spoguļu apakšējā daļā. Un, visbeidzot, rūpīgi nostrādātajā aizmugures daļā savu ieguldījumu sniedz tievā hromētā līnija, kas savieno divus šauros atstarotājus uz aizmugurējā bufera.

Vadītājs un priekšā sēdošais pasažieris var ērti iekārtoties jaunā dizaina ādas sēdekļos, kas nodrošina optimālu sānu balstu. Pēc izvēles aizmugurējo sēdekļu rindu ir iespējams aprīkot ar atsevišķiem sēdekļiem, ko var pielāgot pasažieru vajadzībām. Jaunā 1200 vatu «Bang & Olufsen High End Surround Sound» sistēma nodrošina nevainojamu skaņas kvalitāti. Sistēmas 16 skaļruņi ietver izgaismotu centrālo skaļruni, kas gandrīz pilnībā apslēpts instrumentu panelī.

Paplašinātā melnā paneļa tehnoloģija ar 10,25 collu lielo ekrānu paver gluži jaunu displeja iespēju klāstu. Tagad instrumenti tiek atainoti, izmantojot dažādas krāsas un grafikas atkarībā no izvēlētā braukšanas režīma, un displejā tiek rādīta situācijai atbilstoša informācija, piemēram, statuss un funkcijas. Arī vadības displejs instrumentu paneļa centrālajā daļā ir guvis vizuālus un tehniskus uzlabojumus, un šobrīd tajā ir ieviesta augstas izšķirtspējas 3D grafika.

Jaunais «BMW» 7.sērijas sedans ar pilnu sparu sāks uzvaras gājienu 2012. gadā, apbruņojies ar jauniem un vispusīgi uzlabotiem dzinējiem, kas ir sevišķi ekonomiski un rada zemu izmešu līmeni un kas pārvirza jaudu uz piedziņas riteņiem ar pārdomāto astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Tādas tehnoloģijas, kā «Auto Start-Stop» funkcija, bremžu enerģijas reģenerācija un otrās paaudzes braukšanas pieredzes vadības slēdzis ar «ECO PRO» režīmu un vienmērīgās braukšanas funkciju, ļauj panākt vēl ievērojamāku degvielas patēriņa ietaupījumu.

Papildus vadošajam modelim «BMW 760i» ar 12 cilindru dzinēju un bāzes līmeņa dzinējam «BMW 730i» modeļos (nav pieejams visās valstīs) klienti var izvēlēties arī jauno sešcilindru vienrindas dzinēju, ar ko aprīkots «BMW 740i», vai uzlaboto V8 benzīna dzinēju, kas paredzēts «BMW 750i» modelim. Tāpat arī sešcilindru dīzeļdzinēji »BMW 730d» un «BMW 740d» modeļos piedāvā vadītājiem palielinātas jaudas un mazāka degvielas patēriņa apvienojumu. Savukārt šīs sezonas debitants ir jaunais «BMW 750d xDrive». Šajā modelī zem motora pārsega atrodas «TwinPower» turbo sešcilindru dīzeļdzinējs - jaudīgākais šāda veida dīzeļdzinējs pasaulē. Klāsta piedāvājumu noslēdz otrās paaudzes «BMW ActiveHybrid 7» ar jauno sešcilindru vienrindas dzinēju un ievērojami zemāku izmešu līmeni.

Optimizēto šasiju ar pārveidotiem gumijas gultņiem un jauniem amortizatoriem, kā arī aizmugurējās ass pašregulējošo pneimatisko balstiekārtu papildina standarta aprīkojumā iekļautais elektriskais stūres pastiprinātājs. Jaunāko tehnoloģiju elektroniskās kontroles sistēmas ar atjauninātām programmatūrām palīdz pilnveidot «BMW» 7.sērijas sedana gargabalnieka īpašības un nodrošināt, ka jaunais automobiļa klāsts ļauj vēl vairāk izbaudīt ceļojumu - gan dinamikas, gan komforta ziņā.

Vadītāja palīgsistēmu un mobilitātes pakalpojumu unikālais apvienojums ļauj «BMW» 7. sērijai no jauna demonstrēt savas inovatīvās priekšrocības un tehnisko pārākumu pār konkurentiem. Šajā nolūkā »BMW ConnectedDrive» klāsts ietver iespaidīgus jaunus aprīkojuma elementus, kas ļauj sedanam noturēt vadošo pozīciju luksusa klases segmentā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu