Spīrsa par darbu «X Factor» žūrijā pieprasa lielāku samaksu nekā Lopesai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa par atrašanos talantu šova «X Factor» žūrijā pieprasījusi lielāku samaksu, nekā dziedātāja Dženifera Lopesa saņēmusi par iesaistīšanos raidījumā «American Idol».

Par piedalīšanos vienā «X Factor» sezonā Spīrsa saņems 15 miljonus dolāru (8,4 miljonus latu) - par trijiem miljoniem dolāru vairāk, nekā Lopesa nopelnīja pirmajā sezonā «American Idol» žūrijā.

«Britnija gribēja saņemt ne mazāk par 13 miljoniem dolāru (7,2 miljoniem latu),» anonīms avots atklāja izklaides portālam TMZ.

Ārzemju mediji ziņo, ka sākotnēji dziedātāja pieprasījusi 20 miljonus dolāru (11 miljonus latu) lielu atlīdzību.

Darījums satraucis «American Idol» rīkotājus, jo viņi baidās, ka Lopesa varētu pieprasīt lielāku samaksu, kaut arī šova reitingi pēdējā sezonā kritušies.

Ārzemju medijos izskanējusi informācija, ka «X Factor» vadība tik ļoti vēlējusies, lai Spīrsa paliek raidījuma žūrijā arī otro sezonu, ka ļāvusi dziedātājai darīt visu, ko vien viņa vēlas.
 
Pirmā raidījuma ierakstā Ostinā, Teksasas štatā, viņa izgāja no telpām četru priekšnesumu laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu