Iepazīsti Rīgu ar divriteni 15 maršrutos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Tā kā galvaspilsētas ielās parādās arvien vairāk velobraucēju, Rīgas domes Satiksmes departaments šovasar pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvā iepazīt Rīgu ar divriteni, izmēģinot jaunos velomaršrutus.

Izdotais ceļvedis «Iepazīsti Rīgu ar divriteni» ir vēl nebijis buklets, tajā apkopoti 15 jauni velomaršruti ar vairāk nekā 200 dažādiem apskates objektiem, par kuriem ir vērts zināt ne tikai vēstures un kultūras entuziastiem, bet arī tiem, kas vēlas būt erudīti un mīl Rīgu.
           
Veloceļvedis domāts gan ģimenēm ar bērniem, gan draugu kompānijām, kas savu brīvo laiku iecerējuši pavadīt Rīgā, ar velosipēdu iepazīstot pilsētas burvību un unikalitāti. Maršruti ir divus līdz piecpadsmit kilometrus gari, un tie veicami braucot gan pa ielu, ietvi, skvēriem un parkiem, gan esošajiem gājēju un veloceļiem.
Lietotāju ērtībai ceļvedī pievienotas maršrutu kartes. Tāpat iekļauti padomi, kas jāņem vērā uzsākot velobraucienu, piemēram, izskaidroti dažādi satiksmes drošības jautājumi, atgādināti labas braukšanas un uzvedības noteikumi, kā arī pievienoti ieteikumi un zaļie padomi.
           
Ceļvedis tapis sadarbībā ar «Lauku ceļotāju» un Eiropas Savienības finansiālu atbalstu starptautiskā sadarbības projekta CARMA ietvaros.

To varēs saņemt bez maksas RD Satiksmes departamentā un Tūrisma informācijas centrā, elektroniski: «rdsd.lv».

15 jauni maršruti! 15 jauni iespaidi!

Ieskaties, plāno un brauc:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu