Video: Samantai Tīnai tapis video sadomazohistiskās noskaņās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Ugunīgākā un ekstravagantākā Latvijas dziedātāja Samanta Tīna saviem faniem piedāvā jaunu videoklipu, kas tapis dziedātājas jaunākajam radiosinglam – dziesmai «Virves dejotājs».

Pieradusi vienmēr pārsteigt, bet dažkārt pat šokēt sava talanta cienītājus, Samanta arī šoreiz ir parūpējusies par pikantu pārsteigumu – režisora Ulda Vilka veidotajā klipā piedalās divi no šobrīd Latvijā pazīstamākajiem un pieprasītākajiem dejotājiem – Deniss Tumakovs un Kārlis Božs, kuri videoklipā ir redzami sieviešu augstpapēžu kurpēs. «Gatavošanās klipa filmēšanai ilga divus mēnešus – dejotājiem bija jāpierod pie viņiem neraksturīgajiem apaviem», klipa sagatavošanas periodu atceras Samanta. Kopumā klipa tapšanai tika darināti seši jauni tērpi, trīs īpaša dizaina brilles un 4 apavu pāri.

Šobrīd Samanta gatavojas dalībai prestižajā starptautiskajā TV konkursā «Slāvu Bazārs Vitebskā», kas jau 21. reizi norisināsies mūsu kaimiņvalstī Baltkrievijā – to translē nozīmīgākie bijušās PSRS, kā arī austrumeiropas valstu TV  kanāli, aptverot desmitiem miljonu lielu TV skatītaju auditoriju. Vienlaikus Samanta gatavo arī savu jauno šīs vasaras koncertprogrammu, ar kuru jūlijā un augustā viņa viesosies Alūksnē, Preiļos, Dobelē, Valmierā, Saldū, Kuldīgā, Talsos, Olainē, Mērsragā, Tukumā un citās Latvijas pilsētās. Turnejas noslēgums būs 1. septembrī «Sapņu Fabrikā». Koncertos Samanta sola pārsteigt gan ar jaunām, gan visiem labi zināmām klubu melodijām, lieliskiem DJ un vairākiem īpašajiem viesiem, starp kuriem būs arī jaunā puišu grupa «Mono» un Samantas Tīnas laba draudzene – leģendārā dziedātāja Dzintra, kurai šī būs pirmā koncertturneja viņas radošajā mūžā. Biļetes uz šiem koncertiem jau tagad ir nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu