«Out in Riga» Nīderlandē pulcēs vairākas Latvijas grupas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šovasar Nīderlandē notiks mūzikas pasākums «Out in Riga», kurā uzstāsies vairākas grupas no Latvijas. Pasākums «Out in Riga» notiks 12.jūlijā un tajā uzstāsies grupa «Gaujarts», «Mona De Bo», «Mango», kā arī dziesminieks Imants Daksis, ģitārists Reinis Jaunais un elektroniskās mūzikas producents ar skatuves vārdu «Kodek». 

Sarīkojuma organizatori plāno pulcēt Nīderlandē dzīvojošos un ceļojošos latviešus, kā arī popularizēt mūziķus no Latvijas vietējo klausītāju vidū. Pasākums notiks koncertzālē «P60 - Podium for Pop & Culture», kas atrodas Amstelvīnā - pilsētā, kas robežojas ar Amsterdamu.

Vairums nīderlandiešu Rīgā nav bijuši, tāpēc par to neko daudz nezina. Daudzi Latviju atceras kā vienu no trim mazajām valstīm Baltijas jūras krastā, kuru nosaukumus skolēni ir jaukuši ģeogrāfijas kontroldarbos. Pasākuma rīkotāji ir apņēmības pilni lauzt stereotipiskos priekšstatu par Rīgu kā kultūras jomā garlaicīgu Austrumeiropas pilsētu un parādīt, ka tā nav ievērības cienīga tikai ar lētiem dzērieniem un skaistām sievietēm, atklāja Jaunais.

Nīderlandē koncertzāle «P60» ir pazīstama ar savu programmas daudzveidību. Līdz ar to «Out in Riga» spēlējošie mūziķi netika izraudzīti tik ļoti pēc to popularitātes, bet drīzāk oriģinalitātes. Gaidāmā pasākuma programma būs daudzveidīga, jo būs pārstāvēta gan rokmūzika, gan indie, gan elektroniskā deju mūzika un pat pankroks, kā arī ska.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu