Aksesuārs, bez kura nav iespējams iztikt

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Membershop

Somiņa jebkuras sievietes tēlam ir kā punkts uz «i», kā ķirsītis uz tortes! Ideālai somiņai jāatbilst vairākiem kritērijiem, un viens no tiem – aktuālās modes tendences. Šosezon dizaineri aicina eksperimentēt ar formu, faktūru un nokrāsām.

Somiņa ir galvenais sieviešu aksesuārs, kas izceļ stilu un rada ideālu koptēlu. Tādēļ šim aksesuāram jābūt ne tikai funkcionālam, bet arī modernam.

«Vasara ir laiks, kad dabā viss zied, arī cilvēki atplaukst, tādēļ nav brīnums, ka šīs sezonas somiņas ir īsts krāsu virpulis. Tumšā gadalaika lakonisma un piezemētās krāsu gammas vietā nāk koši dzeltenie, oranžie, zilie, rozā, zaļie un violetie toņi,» stāsta stiliste Evita Ormane

Šosezon turpinās tendence vienā somiņā apvienot dažādu krāsu laukumus. Īpašā sezonas «odziņa» – oranžais kopā ar violeto. Apdrukas aktuālas arī somām, un šosezon tās grezno krāšņas ziedu buķetes, etniskie motīvi, leoparda, zebras un čūskas ādas imitācijas. Daži zīmoli piedāvā arī modeļus ar interesantiem zīmējumiem un uzrakstiem.

Protams, nekad nenoveco arī klasiskais stils– solīdas melnas, baltas, krēmkrāsas, tumši zilas vai sarkanas somas var valkāt vienmēr. Arī svītrainās un rūtainās somas allaž katru gadu no jauna redzamas modes namu kolekcijās. Šķiet, sievietes negrasās atteikties arī no mazās somiņas, kas iekritusi tām sirsniņās uz palikšanu – savas pozīcijas arī šogad nezaudē clutch tipa somas. Populārākās – vidēja izmēra taisnstūrveida somiņas ar metāla aizdari. Modes mākslinieki iesaka neizvēlēties šo aksesuāru tērpa krāsā, bet radīt efektu ar kontrastu. Praktiskām sievietēm toties noderēs lielas maisveida somas ar cietu apakšējo daļu un īsiem rokturīšiem – tādās bez problēmām var salikt visu nepieciešamo.

Vēl viens virziens, kas nemaz negrasās atstāt modes skatuvi, ir jūras tematika, ko modes mākslinieki piedāvā jau kuro vasaras sezonu pēc kārtas. Katru gadu gan šī tēma tiek nedaudz «atsvaidzināta», un šogad zilajai, baltajai un sarkanajai krāsai pievienojusies arī dzeltenā.

Bet radošajām un eksperimentēt gribošajām šī sezona ir īsti svētki! Gribat ko īpašu? Dizaineri šogad ķērušies klāt tekstūrām, un prasmīgi kombinē pirmajā acu uzmetienā absolūti nesaderīgus materiālus un faktūras – ādu, audumu, salmu pinumu, plastiku utt. Rezultāts ir satriecošs!

Modernas kļūst somas, radītas pinuma tehnikā, turklāt dažādās krāsās – pat zeltītā!

Savukārt īpašā modes aktualitāte šogad – mazas somiņas ar garu siksnu, ko nēsā uz viena pleca. Ja vēl tās ir izrotātas ar kičīgiem spalvu pušķīšiem vai bārkstīm un pērlītēm – iespaids būs neatvairāms un moderns!

Nenokavējiet izdevīgi iegādāt savu īpašo somu! Vai somiņu... Vai varbūt vairākas!

Interneta izpārdošanu klubā Membershop.lv – atlaides no 30% līdz Zīmolu Bulaggi, Fedon, Betty Barclay, Bodenschatz, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, CafeNOIR kolekciju modeļi! Piedāvājumā gan sieviešu, gan vīriešu somas, kā arī maki, jostas, atslēgu piekariņi.

iepirkties šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu