Pa vantīm uzkāpušais jaunietis nolēcis un gājis bojā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien uz Vanšu tilta pa vantīm uzkāpis jaunietis, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā. Aptuveni pēc stundas tiltā uzkāpušais jaunietis nolēcis lejā.

Valsts policijā apstiprināja, ka vīrietis miris notikuma vietā.

Neoficiāli zināms, ka uzreiz pēc lēciena viņš vēl bijis dzīvs, viņš tika nodots mediķiem, taču vīrieša dzīvību vairs nav bijis iespējams glābt un viņš nomiris ātrās palīdzības automašīnā, vēsta LETA.

Kā novēroja portāls «Apollo», vīrietis kritiena laikā aizķēra trolejbusa vadus un pēc tam nokrita uz tilta.

Uz notikuma vietu bija devušies gan policisti, gan mediķi, gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki. Pār tiltu abos virzienos tika pilnībā slēgta satiksme, netika laisti arī velobraucēji un gājēji. Rīgas centrā un uz tiltiem veidojās ievērojami sastrēgumi.

Glābēji, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka pārgalvis ir uzkāpis pa vantīm aptuveni 15 metrus augstu, taču viņš nepadevās un turpināja kāpt tālāk. VUGD darbinieki notikuma vietā uzstādīja autopacēlāju, taču ar tā palīdzību piekļūt kāpējam neizdevās.

Uz tilta bija pulcējies liels skaits vērotāju. Kāpējs viņiem vēlēja Jēzus svētību un, slavēdams Dievu un Māti Mariju, turpināja rāpties augšup, nekādas prasības neizvirzīdams.

Satiksme pār Vanšu tiltu ir pilnībā atjaunota.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu