Nadals pārliecinoši iekļūst «French Open» finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Francijas atklātā čempionāta vīriešu vienspēļu turnīra pirmo finālistu šodien kļuva seškārtējais «French Open» uzvarētājs Spānijas tenisists Rafaels Nadals.

Pasaules ranga videlīderis pusfināla mačā ar 6-2, 6-2 un 6-1 pieveica savu tautieti Davidu Ferreru, kurš turnīrā bija izlikts ar 6. numuru.

Lai gan mača pirmajos geimos pārliecinošāk izskatījās Ferrers, tomēr turpinājumā Nadals divreiz pārliecinoši uzvarēja geimus pie pretinieka serves un nodrošināja uzvaru pirmajā setā. Arī otrā seta ievadā Nadalam divas reizes izdevās lauzt Ferrera servi un panākt 4-1, taču tad mačs tika pārtraukts lietus dēļ.

Tomēr arī šī pauze neglāba Ferreru no turpinājuma pēc līdzīga scenārija. Otrajā setā Nadals uzvarēja ar 6-2, bet trešajā setā spāņu tenisists vēl trīsreiz lauza pretinieka servi un izcīnīja vēl pārliecinošāku uzvaru ar 6-1.

Francijas atklātā čempionāta vīriešu turnīra otrajā pusfinālā šodien tiksies pasaules pirmā rakete serbs Novaks Džokovičs un pasaules ranga trešās vietas īpašnieks šveicietis Rodžers Federers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu