Samantas Tīnas šova mīla Džons atrod sevi citu Samantu Amerikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Atgādināsim, ka plašāka publika Samantu Tīnu iepazina šova «O!Kartes akadēmija» laikā, 2010. gadā. Toreiz notika arī kāds interesants pavērsiens - pie dalībniekiem šova telpās ieradās pasaulslavenā ritma grupa «Stomp». Samantai Tīnai izveidojās romatiskas jūtas pret tās dalībnieku Džonu, kas interesanti, arī Džons nebija vienaldzīgs pret košo latviešu meiteni.

Samantas un Džona simpātijas nebija mērāmas šīs vienas ciemošanās dienas garumā, jo Džons Savickis pat bija atbraucis uz Latviju vēlreiz - Samantas dēļ. Tas notika pēc «O!Kartes akadēmijas» beigām, kad «Stomp» dalībnieks nedēļu ciemojies pie Samantas un medijiem vēstījis, ka Samantā ir viss, ko viņš var vēlēties.

Pāra attiecības lielākoties uzturētas virtuāli vai sazvanoties, taču šāda veida attiecības abus sākušas nogurdināt. Lai arī Džons ir aicinājis Samantu uz ASV, viņa nav piekritusi visu pamest un pakārtot savu dzīvi kādam citam. Samanta toreiz nevēlējās pamest savas ieceres.

Par attiecību izjukšanas iemesliem Samanta min abu pārlieku aizņemtos grafikus un ambiciozos raksturus. «Esam cilvēki ar lielām ambīcijām, personīgajiem mērķiem, tāpēc nav viegli piekāpties,» tolaik «PDz» atklājusi Samanta.

Tagad Džons atradis citu meiteni - arī šovā (šoreiz gan speciālā - iepazīšanās) un arī Samantu.

Mūziķis piedalījies Džordža Lopesa vadītajā iepazīšanās šovā «Take me out». Sākotnēji 30 meitenes vairākās kārtās varēja vērtēt «piedāvāto» puisi. Tās, kuras nebija ieinteresētas, izslēdza sava podesta gaismas. Pēdējā kārtā izvēle bija jāizdara Džonam. No 30 bija atlikušas tikai 2 meitenes, kuras vēlējās doties uz randiņu «Take me out» kūrortā. Džons izvēlējās blondo Samantu, kura bija devusi nepārprotamus mājienus, ka viņai šis mūziķis patīk.

ŠEIT

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu