Foto: Skrējiens kāzu kleitās Mežaparkā kļūs par tradīciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Skrējienā kāzu kleitās kopā piedalījās 34 dalībnieki, to vidū arī divi vīriešu kārtas pārstāvji. Šis skrējiens varētu kļūt par «Zelta Kedas» tradīciju.

10.jūnijā Mežaparkā valdot pozitīvai atmosfērai stilīgākā skrējiena «Zelta Keda» ietvaros norisinājās arī ļoti balts skrējiens kāzu kleitās «Pelnrušķītes Zelta Keda», pulcējot 34 dalībniekus.

Lai gan ātrākā no skrējējām bija Līva Rancāne no Baltezera, kura 3 km garo distanci pieveica 15 minūtēs un 37 sekundēs, tālākos Pelnrušķītes pārbaudījumos Prinči no Ādolfa Alunāna Jelgavas teātra lēma par labu meitenei no Ķeguma – Vikai Brokānei–Selgai. Tieši viņai vislabāk izdevās savaldzināt Princi dejas laikā un izturēt pēdējo no pārbaudījumiem – Zelta Kedas mērīšanu. Vika tika pasludināta par uzvarētāju, balvā saņemot jaunu kāzu kleitu.

Viena no kleitu skrējiena dalībniecēm, «Zelta Keda» organizatoru «Biedrības sporta klubs SportLat» valdes locekle Anna Šteinere, par pasākumu saka: «Tas bija jautri – kaut kas nebijis un pozitīvas emocijas raisošs. Arī paša skrējiena laikā atmosfēra bija mājīga – meitenes paspēja gan pieveikt distanci, gan uzjautrināties par «treniņu bēgšanai no līgavaiņa» un elpošanas problēmām.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu