Līgas un Jāņi – apgūstiet bezmaksas B kategoriju pie mums!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Credo

Svinot Līgo svētkus, viena no Latvijas vadošajām autoskolām «Credo» dāvina iespēju visām Līgām un Jāņiem apgūt B kategoriju pilnīgi bez maksas! Pieteikšanās šai akcijai notiek līdz šī gada 22. jūnijam autoskolas mājaslapā [s:41599] vai «Credo» Rīgas birojā Aspazijas bulvāri 32-314, kā arī nepieciešamo informāciju var uzzināt zvanot 67220800. Lai pieteiktos šai iespējai, līdz 22. Jūnijam jāslēdzot līgums, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, kā arī nosaukt slepeno paroli «Līgo!». Apmācību process jāuzsāk līdz šī gada 1. septembrim.

Šī iespēja sevī ietver gan reģistrāciju, gan dokumentu noformēšanu, gan teorētisko apmācību un autoskolas eksāmenu, un tai nav nekādu slēpto izmaksu, līdz ar to kursants maksā tikai par braukšanas nodarbībām!

Līga Rituma, šogad pabeidza augstskolu, Līgo grasās svinēt ar draugiem Bauskā:  «Šobrīd aktīvi plānoju to, kā vislabāk svinēt Līgo svētkus, jo tie noteikti ir paši jautrākie latviešu svētki, un mani draugi jau mani ir pierunājuši būt par šoferi – jo visi zina, ka man ļoti patīk braukt ar auto. Es varu izteikt vislielāko pateicību tieši «Credo» instruktoram un pasniedzējam, kuri man iemācīja braukt un nebaidīties, jo agrāk es pie auto stūres biju sēdējusi tikai pirms vairāk nekā 15 gadiem, kad tēvs deva iespēja pamēģināt pagrozīt stūri kamēr mēs lēni braucām pa lauku ceļu.»

«Credo»  aicina ikvienu topošo autovadītāju, izvēloties autoskolu, īpašu uzmanību pievērst autoskolas reitingiem, kuri ir publiski pieejami mājaslapā www.csdd.lv un atsauksmēm no autoskolas absolventiem, tādējādi pasargājot sevi no liekiem satraukumiem un izdevumiem, kādi var rasties apmācību procesā.

Autoskola «Credo» visās savās filiālēs piedāvā apgūt:  A1; A; B; BE; C1; C; CE; D1; D kategorijas, kā arī 95. profesionālā koda apmācību.

Par autoskolu «Credo»

Autoskola «Credo»  ir dibināta 2001. gadā, 10 gadu laikā apmācot vairāk nekā 22 000 autovadītāju. «Credo»  piedāvā apgūt 10 auto vadīšanas kategorijas, garantējot profesionālu, uz rezultātu vērstu attieksmi, kā arī izdevīgākās cenas. «Credo»  vīzija ir kļūt par vadošo Latvijas autoskolu, pamatojot savu uz darbību uz saukli «Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība!» 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu