«Krēslas» zvaigzne jaunajā filmā trikus veikusi bez dublieru palīdzības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

15. jūnijā lielākajos Latvijas kinoteātros notiks Luka Besona (Luc Besson) fantastikas trillera «MS1: cietuma gals» jeb «Lockout» pirmizrāde. Aktieris Gajs Pīrss (Guy Pearce), gatavojoties jaunajai filmai, apmeklējis trenažieru zāli un mēneša laikā ieguvis papildu 9 kg muskuļu masas. Savukārt aktrise Megija Greisa (Maggie Grace), kas jau vairākkārt sadarbojusies ar filmas producentu un scenārija autoru Luku Besonu, kino skatītājiem pazīstama kā filmas «Krēsla» zvaigzne. Šoreiz viņa izcēlās ar vairākiem kaskadieru trikiem, kas veikti bez dublieru palīdzības.

«Filmējām Belgradā. Speciāli ierados agrāk, lai varētu vairāk pastrādāt cīņu sagatavošanās treniņos. It īpaši man patika izpildīt trikus ar virvēm. Pat saviem vecākiem nosūtīju īsu video, kurā es pieveicu kādu prāvu serbu kaskadieri,»  portālam «Colider» stāsta Megija Greisa.

Šī ir jau trešā reize, kad pēc kaprīzās skaistules Šenonas Ruterfordas (Shannon Rutherford) lomas atveidošanas seriālā «Pazudušie» («Lost») slavu ieguvusī aktrise sadarbojas ar producentu Luku Besonu. Viņa ir filmējusies arī trilleros «Nolaupītā» («Taken»“) un «Piektais elements» («The Fifth Element»). Katrā nākamajā filmā režisori Megijai Greisai uztic aizvien svarīgākas lomas. Prognozēts, ka kādu dienu šī aktrise kļūs arī par galvenās lomas atveidotāju.

Par filmu:

 «MS1: Cietuma gals» - fantastikas trilleris, kas radīts pēc labākajām klasisko asa sižeta filmu tradīcijām. Kosmiskajā stacijā izveidots cietums īpaši bīstamiem apcietinātajiem. Cietumā ierodas komisija, kurā strādā arī ASV prezidenta meita Emīlija Varnoka (Emilie Warnock), ko attēlo Megija Greisa. Cietumā pēkšņi sākas nemieri, un visa kosmiskā stacija nonāk ieslodzīto rokās. Par spiegošanu nepatiesi apsūdzētais bijušais ASV drošības aģents Marions Snovs (Marion Snow), ko tēlo Gajs Pīrss, tiek nosūtīts uz kosmisko staciju, lai izglābtu prezidenta meitu un atgūtu  zaudēto brīvību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu