Modele Lilija Koula aicina slavenības vakarkleitas valkāt atkārtoti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Modele un aktrise Lilija Koula aicina Holivudas zvaigznes piekopt dabai draudzīgāku dzīvesveidu, atkārtoti valkājot tērpus, kuros tās parādījušās uz sarkanā paklāja.

Modele iesaistījusies angļu aktiera Kolina Fērta sievas Līvijas vadītajā «zaļā paklāja» kampaņā. Filmas «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks») pirmizrādē Koula ieradās «vecā» vakarkleitā.

Rudmatainā modele jutusies atvieglota, zinot, ka viņai nebūs jāmeklē jauna kleita. Viņa mudināja arī citas slavenības valkāt dizaineru darinājumus vairāk nekā vienu reizi.

«Man šķita absurdi, ka jāpērk kaut kas jauns, ja manā skapī jau ir tik daudz lielisku kleitu,» viņa atzina modes portālam «Vogue.co.uk». «Jutos atvieglota, kad varēju atvērt skapi un vienkārši izvēlēties kleitu. Smieklīgi, ka tā tiek uztverta kā nedaudz radikāla ideja. Tai vajadzētu būt normai.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu