Arī suņiem būs «Skroderdienas Silmačos»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 15. jūnijā, Spice Home dzīvnieku arēnā no pulksten 20.00 līdz 21.00 notiks suņu tērpu dizaineres Tatjanas Felsbergas modes šovs «Suņu dienas Silmačos». Tajā piecpadsmit dažādu šķirņu suņi ieskandinās Līgo svētkus, iejūtoties trīspadsmit latviešu iemīļotās Līgo lugas «Skroderdienas Silmačos» tēlos.

Papiļjon Frančeska attēlos Elīnu, taksīte Gabriela – Zaru, taksis Taisons – Joski, angļu buldogs Boni-Doni – Bebeni. Silmaču saimnieces lomu attēlos amerikāņu kokerspaniels Kardie, bet viņas mūža vīriešus Aleksi un Dūdaru - bezšķirnes sunītis Šerijs un Briseles grifons Goldie.

Modes šovā neizpaliks Līgo tradīcijas – siers un jautra mūzika. Izpildīt savas lomas godam četrkājainajiem aktieriem palīdzēs šova vadītāja, Latvijas Leļļu teātra aktrise Laila Kirmuška.

Pirms un pēc modes skates dzīvnieku arēnā notiks Vācijas, Šveices un Austrijas suņu šķirņu paklausības un aizsardzības paraugdemonstrējumi. No 18.00 līdz 19.00 un no 21.00 līdz 22.00 notiks suņu dresūras – paklausības, šķēršļu pārvarēšanas un aizsardzības paraugdemonstrējumi, ko rādīs vācu aitu sugas suņi, vācu dogi, špici dobermanis un rotveilers. No 19.20 līdz 19.50 veiklības stafeti demonstrēs borderkollijs un šeltijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu