Pirmo reizi «Audi» pastāvēšanas laikā «S» līnija tiek papildināta ar dīzeļdzinēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunais «Audi SQ5» ieies kompānijas vēsturē kā pirmais «S» līnijas modelis, kuru uz priekšu dzīs jaudīgs 3,0 litru biturbo dīzeļdzinējs, kurš attīsta 313zs un 650 Nm lielu griezes momentu. Sprints līdz 100km/h prasīs nieka 5,1 sekundi, savukārt nesteidzīgos apstākļos vidējais degvielas patēriņš svārstīsies ap 7,2 l/100km.

Aprīkots ar agresīva paskata bamperiem jaunais «Audi SQ5» ir ieturēts pēc visstingrākajām kompānijas sporta tradīcijām. Izteiksmīgi zilā krāsa un tumšais salons ir «S» līnijas vizītkarte, kuru var atpazīt pa gabalu. Auto ir aprīkots ar sporta piekari un līdz ar to nolaists par 30mm zemāks nekā parastais Q5. Standarta aprīkojumā jaudīgais sporta dīzelis tiek aprīkots ar 20 collu vieglmetāla disktiem, kuriem «uzvilkta» 255/45 izmēra «gumija». Papildus aprīkojumā var iegādāties arī 21 collu diskus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu