Kristena Stjuarte bagātībā pārspēj «lielākās pelnītājās ar stāžu». TOP 10

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Krēslas» sāgas zvaigzne Kristena Stujarte kļuvusi par gada pelnošāko aktrisi, liecina biznesa žurnāla «Forbes» apkopotie dati.

AKTRISES UN NOPELNĪTĀS SUMMAS - FOTOGALERIJĀ

22 gadus vecā aktrise finanšu gadā no 2011.gada maija līdz 2012.gada maijam nopelnījusi 34,5 miljonus ASV dolāru (19,22 miljonus latu), pārspējot tādas zvaigznes kā Andželina Džolija un Džūlija Robertsa.

Lielāko daļu ieņēmumu aktrisei nodrošinājušas «Krēslas» filmas, kurā Stjuarte atveido galveno varoni Bellu Svanu. Labu atalgojumu Stjuarte arī saņēmusi par veiksmīgo filmu «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks»).

Otra pelnošākā aktrise pērn bijusi Kamerona Diaza, kurai 34 miljonu dolāru ieņēmumus palīdzēja nodrošināt negaidīti veiksmīgā filma «Bad Teacher» («Sliktā skolotāja»).

Aizvadītais gads ienesīgs bijis arī Sandrai Bulokai, kas nopelnījusi 25 miljonus dolāru, bet ceturtajā vietā ir iepriekšējā gada uzvarētāja Andželina Džolija ar 20 miljonu dolāru ieņēmumiem.

Starp desmit pelnošākajām aktrisēm ir arī Merila Strīpa, Dženifera Anistone un Sāra Džesika Pārkere.

«Forbes» aktrišu atalgojuma aplēses balstītas uz to aģentu, menedžeru un advokātu iztaujāšanu.

Desmit pelnošākās aktrise apskatītajā finanšu gadā kopumā nopelnījušas 200 miljonus dolāru, kas ir krietni mazāk par desmit pelnošāko vīriešu dzimuma aktieru kopīgajiem ieņēmumiem 361 miljona dolāru apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu