Foto: Linda <i>Leen</i> «etnografizē» arī puišus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Linda Leen papildina jau izveidoto pastalu kolekciju ar apģērbu līniju, kuras iedvesmas avots ir latvju zīmes un to enerģētiskā nozīme. Jaunie Latvijā darinātie, īpaši šai kolekcijai dizainētie, krekli un kleitas ir rotāti ar latviešu etnogrāfiskajiem ornamentiem. Katra zīme iever sevī konkrētu enerģētisko informāciju, tādēļ kolekcijas mērķis ir parādīt ne tikai zīmju estētisko skaistumu, bet arī skaidrot to nozīmi un  iedarbināt zīmes spēku katram savā ikdienā.

FOTOGALERIJĀ apskatiet PUIŠU kolekciju un ZĪMJU SKAIDROJUMU,bet zemāk esošajā VIDEO kolekcijas prezentāciju.

Linda Leen: «Domai ir liels spēks,tāpēc, ja zīmes valkātājs apzinās tās nozīmi, tā darbojas ar dubultspēku. Tāpēc katram Etnografizēts apģērbam pievienota skaista kartiņa ar aprakstu par zīmes izcelsmi un enerģētisko kodu. No šīs domas arī cēlies kolekcijas sauklis- Uzvelc savu laimes krekliņu! Manuprāt, ir būtiski aktualizēt nozīmīgas vērtības, it īpaši, ja tās ir bijušas mūsu mantojumā jau gadsimtiem ilgi.»

Valdis Celms, semiotikas pētnieks, grāmatas «Latvju raksts un zīmes» autors, kolekcijas Etnografizēts zīmju pielietošanas konsultants: «Šis ir virziens, kuru jākopj un ir apsveicami, ka tiek radītas jaunas tā izpausmes formas. Tas nepavisam nav viegli, ir vajadzīga liela apņemšanās, darba ieguldījums, laba gaume un to spēj tikai talanti. Latvietība var būt avangards!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu