Keitija Perija atklāj laulības izjukšanas iemeslus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Keitija Perija un aktieris Rasels Brends pārtrauca attiecības gandrīz pirms pusgada, taču tikai tagad mūziķe atklāj šķiršanās iemeslus, vēsta slavenību jaunumu žurnāls «People».

Gaidāmajā filmā «Part of Me» 27 gadus vecā Perija atklāj, ka viens no galvenajiem šķiršanās iemesliem bijusi viņas aizņemtība koncertturnejā. Kaut arī Perija brīvajās dienās starp koncertiem satikās ar Brendu, atsevišķi pavadītais laiks iedragāja pāra attiecības.

Filmā Perija redzama, nekontrolējami raudot tikai dažas minūtes pirms koncerta sākuma. «Laiks sākt,» dziedātāja saka, kad ir nomierinājusies un gatava kāpt uz skatuves.

Mūziķe norāda, ka viņas veiksmīgā karjera radījusi saspringumu attiecībās ar Brendu.

«Man šķita, ka, satiekot savas dzīves partneri, man nekad nenāksies izvēlēties starp viņu un karjeru. Viņš nejutīsies apdraudēts un nerīkosies, dīvainu motīvu vadīts,» uzsvēra Perija. «Taču tad es sapratu, ka tā nav. Pasaka, kurā dzīvoju kādreiz, vairs nav patiesība.»

Popzvaigzne norāda, ka darījusi visu, kas bijis viņas spēkos, lai glābtu laulību. «Man ir viena pārliecība, kuru pielietoju jebkurā jomā - karjerā, dzīvē, privātajā dzīvē. Es darīšu visu, ko varēšu, lai neizgāztos. Un es darīju visu, taču laulība vienalga cieta neveiksmi,» viņa teica.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu