Dzīvnieku aizstāvji pārmet Emmai Vatsonei cietsirdību pret dzīvniekiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitpic

Britu aktrise Emma Vatsone izpelnījusies bargu dzīvnieku tiesību aizstāvju nopēlumu par pastaigu ar koši rozā nokrāsotu suni.
«Harry Potter» («Harijs Poters») filmu franšīzes zvaigzne izpelnījās nosodījumu, jo piektdien Londonā veda pavadiņā koši rozā klēpja sunīti.

Vatsone norādīja, ka viņai nepieder gadu vecais Frizē bišona šķirnes suns un viņa nav to nokrāsojusi neparastajā krāsā.
Suņa īpašnieks ir kāds Vatsones draugs, kurš vāc līdzekļus labdarības organizācijai, kas izglīto par krūts vēzi, atklāja aktrise.

»@PinkDarcyDog ir rozā tāpēc, ka viņas īpašnieks vāc naudu cīņai ar krūts vēzi,» tvītoja aktrise. «Es vēlētos, lai Dārsija ir mans suns, taču tā nav. Es tikai pastaigājos ar viņu. Vēlreiz atgādinu, ka man nav suņa. Faktu pārbaudīšana prasa piecas minūtes.»

Savukārt suņu frizētavas «Groom Dog City» īpašnieks Stjuarts Saimonss mierina satrauktos fanus, ka viņa veiktā apmatojuma krāsošana dzīvniekam nav kaitīga.

«Rozā ir mūsu pieprasītākā krāsa, taču es pieskatu vēl vienu bišonu vārdā Kaspers, kuram veidoju koši zilu frizūru,» viņš sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu