Rudenī koncertzālē «Palladium» notiks «Accept» koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas smagā metāla grupa Accept 11.novembrī uzstāsies koncertzālē Palladium. Koncerts Rīgā notiks grupas jaunā, mūzikas apskatnieku augsti novērtētā albuma «Stalingrad» tūres ietvaros. Biļetes no piektdienas, 29.jūnija nopērkamas Biļešu serviss kasēs. Pirmo 100 biļešu cena Ls 15.

Pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados nebija daudz Rietumu smagās mūzikas kolektīvu, pret kuriem padomju vara būtu vēlīga ideoloģisku apsvērumu dēļ. Tomēr grupa Accept izsenis Austrumu blokā bija tā saucamā «atļautā» grupa. Radušies astoņdesmito gadu pašā sākumā, Vācijas pilsētā Zolingenē viņi spēlēja vienkāršu, bet ne primitīvu smago metālu, kura atpazīstamības zīme bija Udo Dirkšnaidera griezīgais, bet pamatīgais vokāls.

Arī šobrīd, kad Udo vairs nav Accept dalībnieks, grupa ļoti veiksmīgi turpina savu karjeru stilistiski neizmainītā formā. Protams, visi var gaidīt Udo atgriešanos grupā, taču šobrīd līdera vokālista vietu aizpilda talantīgais Marks Tornillo, kura snieguma dēļ Accept virzienā netiek raidītas nekādas šaubas par grupas kvalitāti vai asociācijas ar Udo.

Grupas jaunākais studijas albums «Stalingrad» izdots šā gada aprīlī. Accept brauc tā atbalsta tūrē. Tādi būtiski smagās mūzikas apskatnieki kā Metal Hammer, Blubbermouth.net un Revolver šo albumu vērtē ar 9 ballēm no 10.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu