Nepieciešams:
Gailenes krējuma mērcē ar jaunajiem kartupeļiem
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
300 g gaileņu
1 sīpols
2 ēdamkarotes sviesta
200 ml saldā krējuma
sāls
kartupeļi
dilles
Pagatavošana:
Sviestā apcep sagrieztu sīpolu, pieliek sagrieztas gailenītes, cep, līdz šķidrums iztvaikojis. Sēnes sāla, pārlej krējumu, pavāra pāris minūtes, pārkaisa ar sagrieztām dillēm.
Jaunos kartupeļus izvāra, pieliek piciņu sviesta, pārkaisa ar sāli un dillēm.