Ceturtdien notiks labdarības velobrauciens SOS bērnu ciematu atbalstam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ceturtdien, 5. jūlijā plkst. 19.00, notiks labdarības velobrauciens, kurā vairāki desmiti velosipēdistu veiks distanci SOS bērnu ciematu atbalstam. Labdarības velobrauciena maršruts veidots, savienojot divus no populārākajiem Rīgas vasaras atpūtas un izklaides centriem. Tā starts tiks dots Kaņepes Kultūras centrā, Skolas ielā 15, bet tālāk velobraucēji dosies uz Kalnciema kvartālu Kalnciema ielā 35. 

Labdarības velobraucienā piedalīsies dažādas komandas – raidījuma «Mūsdienu Latvijas garša» komanda un Elīna Doļģe, raidījuma «Ziemeļu puse» komanda: Uģis Olte, Gustavs Terzens, Marta Selecka, Inga Praņevska, «Electra», «AISEC», «Radošu efektu darbnīcas RED» un piedzīvojumu organizācijas «Lūzumpunkts» komandas. Piedalīsies arī producente Alise Ģelze, blogere Dace Grimze un citi sabiedrībā zināmi un iecienīti velobraucēji. Velobraucienu atbalsta Latvijas Riteņbraucēju apvienība, velo studija «MiiT» un citi. Dalībniekus uzmundrinās tā vadītājs velosportists Toms Alsbergs, bet tehnisko atbalstu sniegs «Erenpreiss» velosipēdu darbnīca.

Pulcēšanās Kaņepes Kultūras centrā – no plkst. 18:00. Katrs, kurš uzrādīs savā viedtālrunī lejupielādētu «Hope Relay» aplikāciju, varēs iegādāties spēka un veselības dzērienu par īpašu cenu.

Pievienoties šim braucienam un tādējādi papildināt ziedojumu bērniem SOS ciematu audžuģimenēs var ikviens, kurš lejupielādējis «Samsung Iedvesmas skrējiena Hope Relay» aplikāciju, kas izveidota šai labdarības akcijai. Vēl līdz jūlija vidum «Samsung» ziedos 1 eiro par katriem 3 noskrietiem, ar velosipēdu nobrauktiem vai citādi aktīvi veiktiem un ar aplikāciju «Hope Relay» reģistrētiem kilometriem. Aplikācija bez maksas pieejama «Samsung Apps», «Google Play» un «App Store».

«Samsung Iedvesmas skrējienā Hope Relay» līdz šim savākti vairāk nekā 13 500 eiro SOS bērnu ciematiem  un veikti gandrīz 40 000 kilometru. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu