Mobilais Veselības aprūpes centrs laiž klajā pirmo mobilo aplikāciju ziedošanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: preses foto

Mobilais veselības aprūpes centrs (MVAC) otrdien laida klajā Latvijā pirmo mobilo aplikāciju «iPhone» un «Android» platformām, ar kuras palīdzību būs iespējams ziedot bērnu veselības aprūpei.

Kā portālu «Apollo» informēja «RMHC Latvija» direktore Vika Tirzmale, šī unikālā mobilā aplikācija saņemta kā dāvana no uzņēmuma «77Agency» par godu MVAC divu gadu jubilejai. Šo divu gadu laikā MVAC ir palīdzējis vairāk nekā 4300 bērniem dažādos Latvijas reģionos, veicis vairāk nekā 35 000 kilometrus, pabijis vairāk nekā 60 Latvijas vietās.

«77Agency» darbs šajā projektā ietver mobilās aplikācijas izveidi latviešu, krievu un angļu valodās, MVAC zīmola pārveidi jeb rebrendingu, 300 unikālu QR kodu izstrādi, uzlīmju, printēto promocijas materiālu un mājaslapas dizaina izveidi, aplikācijas rezultātu mērīšanu un analīzi, kā arī vēl citas mārketinga aktivitātes. Tiek lēsts, ka šāda veida pilna mārketinga pakalpojumi ir 50 000 eiro jeb 35 000 latu vērti, ņemot vērā laika resursu patēriņu un to, ka pie šī projekta strādāja starptautisku profesionāļu komanda, kura sastāvēja no astoņām personām.

Vija Tirzmale, «Ronald McDonald House Charities Latvija» direktore: «Šis ir jau otrais Mobilā Veselības aprūpes centra darbības gads, kura laikā mēs palīdzam Latvijas lielākajai vērtībai – bērniem. Rūpes par viņu veselību ir mūsu galvenā prioritāte. Pirmajā pusgadā mūsu centra mediķi ir pieņēmuši 2500 bērnus un snieguši tiem bezmaksas veselības konsultācijas un pārbaudes. Tas ir iespējams, pateicoties mūsu atbalstītājiem - gan uzņēmumiem, gan privātajiem ziedotājiem. Šīs mobilās aplikācijas atklāšana ir nozīmīgs notikums, jo ar tās palīdzību būs iespējams ziedot daudz vienkāršāk un reizē arī modernāk. Mūsu darbs ir pierādījums tam, ka kopā mēs varam vairāk!»

http://rmhc.fbprojects.com/download

Frode Gronvolds (Frode Gronvold), «Linstow Center Management» SIA valdes priekšsēdētājs: «Bērni ir mūsu nākotne, un viss, ko iesēsim savos bērnos, ar laiku uzplauks. Lai arī negribas atzīt, ir bērni, kuriem trūkst vecāku gādības, kuri palīdzētu šajā procesā. Tāpēc «Linstow Center Management» jau otro gadu atbalsta Mobilā Veselības aprūpes centra projektu, kas dod iespēju bērniem visā Latvijā bez maksas pārbaudīt veselību.»

Karlo Beki (Carlo Becchi), «77Agency» attīstības un kvalitātes direktors: «RMHC Latvija un Mobilā Veselības aprūpes centra darbs ir cēls un vienlaicīgi arī efektīvs. Mēs sekojām savam aicinājumam palīdzēt šai unikālajai programmai, kura ik dienu sniedz atbalstu Latvijas bērniem. Radot šo mobilo aplikāciju, vēlamies parādīt, ka ziedošana var būt ne tikai cēla, bet arī aizraujoša. Esam pārliecināti, ka virtuālās tehnoloģijas un sociālie tīkli katru dienu sniegs ziņas par prieku un sirdsmieru, kuru Latvijas ģimenēm sniedz Mobilais Veselības aprūpes centrs. «77Agency», Latvijā ir kopš 2004. gada. Sadarbība ar RMHC Latvija ir apstiprinājums modernāko mārketinga tehnoloģiju stabilām tradīcijām un pastāvīgam labdarības organizāciju atbalstam visā pasaulē.»

Džerijs Virts (Jerry Wirth), RMHC Latvija dibinātājs, Ārvalstu investoru padomes Latvijā prezidents: «Ideja par RMHC Latvija dibināšanu radās jau 2006.gadā. Man ir patiess prieks, ka šajos gados organizācija ir nostabilizējusies un ieguvusi plašu sabiedrības atsaucību. Organizāciju atbalsta daudzi uzņēmumi. Viņi uzticas mūsu darbam un grib sniegt savu artavu Latvijas bērnu veselības un labklājības uzlabošanā. Tā arī šodien MVAC svin ne tikai 2 gadu jubileju, bet ar draugu atbalstu esam gatavi spert nākamo soli savā attīstībā. Sociālie mediji ir sabiedrības šodienas sastāvdaļa. Un mēs esam gatavi būt daļa no tās.»

Programmu Mobilais veselības aprūpes centrs aizsāka «Ronald McDonald House Charities Latvija». Tās ietvaros MVAC – 12 metrus garš, moderns transporta līdzeklis, kas pielāgots diagnostisko un profilaktisko medicīnas pakalpojumu sniegšanai – kopā ar ārstiem no Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcas dodas uz Latvijas novadiem, kur ir ierobežota specializētās pediatriskās medicīniskās aprūpes saņemšana, un sniedz bezmaksas veselības aprūpi bērniem. MVAC atrodas divas pacientu izmeklēšanas telpas un pieņemšanas telpa.

MVAC bez maksas var saņemt oftalmologa, pediatra, pulmonologa/alergologa, neirologa, bērnu endokrinologa, gastroenterologa, dermatologa un LOR konsultācijas, kā arī plašu izglītojošo programmu bērniem, vecākiem un vietējiem medicīnas speciālistiem. Kopš 2011.gada MVAC konsultēja vairāk nekā 4300 bērnus vairāk nekā 60 Latvijas pilsētās. RMHC Latvija mērķis ir Latvijas novados padarīt pieejamākus medicīniskos pakalpojumus ģimenēm ar bērniem, nodrošināt regulāras primārās medicīniskās pārbaudes, kā arī savlaicīgu norīkojumu pie kvalificētiem speciālistiem Latvijā. Savu darbību Latvijā MVAC uzsāka 2011.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu