«Renault» iepazīstina ar jauno «Clio»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uz pasaules arēnas ir parādījies Franču autoražotāja ceturtās paaudzes «Clio» modelis, kurš ir smēlies jaunas dizaina līnijas no kompānijas jaunā dizaina virziena un ir ieguvis dažas patiesi interesantas inovācijas.

«Jaunā «Clio» mērķis ir gūt ievērību un atzinību. Papildus plašajam inovāciju klāstam īpašu ievērību izpelnās arī dizains, kas ievērojami atšķiras no iepriekšējiem modeļiem,» norāda Karlos Tavares (Carlos Tavares), »Renault» izpilddirektors.

Jaunais «Renault Clio» ir pirmais sērijveida modelis, kas pilnībā atspoguļo uzņēmuma dizaina renesansi, ko iedvesmoja Laurens van den Akers (Laurens van den Acker), Korporatīva dizains vecākais viceprezidents. Mērķis bija pārnest zīmola pēdējo konceptmodeļu stilu un emocijas uz sērijveida modeļiem.

Jaunie «Clio» būs pieejami ar «Renault» izstrādāto «R-Link» integrēto sistēmu, kas savienota ar automašīnu un internetu. Viena no šīs sistēmas aplikācijām – «Renault R-Sound Effect» - ļauj pielāgot jaunā «Clio» audio sistēmu savām vēlmēm, radot personalizētu skaņas vid. Aplikācija var simulēt sešas dažādas dzinēja skaņas, sinhronizējot tās ar braukšanas parametriem, piemēram, ātrumu un paātrinājumu.

Viss jaunā «Renault Clio» modeļu klāsts aprīkots ar «Bluetooth®» radio sistēmām, kas piemērotas brīvroku telefonu darbībai un audio pārraidei no pārnēsājamajiem mūzikas atskaņotājiem, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti.

Jaunais «Renault» spēkrats apvieno zemu degvielas patēriņu ar braukšanas baudu, pateicoties uzlabotajiem benzīna un dīzeļa dzinēju klāstam. Divi benzīna dzinēji (Energy TCe 90 un TCe 120) apvieno zemu degvielas patēriņu un CO2 emisijas ar lielisku izpildījumu un uzrāvienu.

Šis ir arī pirmais «Renault» modelis, kas aprīkots ar jauno trīs cilindru benzīna turbo dzinēju «Energy TCe 90». Šis ir pirmais trīs cilindru dzinējs, ko jebkad ražojis» Renault», un tā mērķis ir radīt līdzsvaru starp braukšanas baudu un degvielas ekonomiju. Tā četru cilindru 1,2 litru motors spēj attīstīt 120zs jaudu un 190Nm lielu griezes momentu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu