Vēbers triumfē Silverstounas trasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempionāta devītajā posmā - Lielbritānijas «Grand Prix» izcīņā - šodien uzvaru svinēja «Red Bull» austrāliešu pilots Marks Vēbers.

Otro vietu izcīnīja pašreizējais kopvērtējuma līderis Fernando Alonso («Ferrari»), kurš sestdien izcīnīja pole-position un bija līderis lielāko daļu šīsdienas sacīkstes, bet trešajā vietā ierindojās pēdējo divu gadu pasaules čempions Sebastjans Fetels («Red Bull»).  

Ceturtajā vietā finišēja Felipe Masa («Ferrari»), kuram šīs bija sezonas veiksmīgākās sacensības, piekto un sesto vietu ieņēma «Lotus» piloti Kimi Raikonens un Romēns Grožāns, bet vēl pie punktiem tika Mihaels Šūmahers («Mercedes GP»), Lūiss Hemiltons («McLaren-Mercedes»), Bruno Senna («Williams») un Džensons Batons («McLaren-Mercedes»), kurš startēja tikai no 18. pozīcijas.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu saglabāja Alonso (129 punkti), kuram pietuvojās Vēbers (116), uz trešo vietu pakāpās Fetels (100), bet ceturtais ir Hemiltons (92), kuram seko Raikonens (83) un Niko Rosbergs («Mercedes GP», 75).  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu