Slešs ar «smalkiem žestiem» priecājas par zvaigzni slavas alejā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais rokgrupas «Guns N' Roses» ģitārists Slešs otrdien ieguvis zvaigzni Holivudas slavas alejā.

Britu izcelsmes mūziķis sacīja, ka apbalvojums esot īpaši atbilstošs, jo pusaudža gados viņš apmeklējis netālu esošo skolu un pavadījis daudz laika Holivudas alejā, sapņojot par rokzvaigznes karjeru.
«Tā ir īpaša atzinība,» viņš sacīja vairākiem simtiem fanu, kas bija pulcējušies apbalvošanas ceremonijā restorāna «Hard Rock Cafe» ārpusē.

«Es esmu šīs ainavas daļa,» viņš turpināja. «Esmu šeit gājis skolā. Es sāku spēlēt ģitāru 100 metru attālumā no šīs vietas. Esmu šeit guvis ļoti daudzveidīgu izglītību.»

Skandalozais aktieris Čārlijs Šīns bija ieradies atbalstīt mūziķi. «Pirmoreiz satiekoties, biju tik uztraucies, ka nosaucu viņu par Smešu,» viņš jokoja.

«Kāda sakritība, ka Slešs ieguvis zvaigzni tajā pašā ielā, uz kuras kādu dienu gulēs Aksels Rouzs,» ironizē Šīns, atsaucoties uz bijušo «Guns N' Roses» mūziķu sāncensību.

«Šis cilvēks ar savu mūziku, personību un līdzjūtību uz visiem laikiem izmainījis to, kā es uztveru pasauli,» teica aktieris. «To var izdarīt tikai īsta māksla.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu