Līču Odijs bezatbildīgi – nekaunīga saimnieka upuris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viņu atrada 14. jūnija vakarā skumji stāvam Dzirciema un Slokas ielas krustojuma stūrī.

Šokolādes krāsas takšu dzimtas vīriņš kādu gaidīja, bet viņš nenāca. Labi cilvēki paziņoja mums. Klīnikā secināja, ka šunelis ir apmēram 8 gadus vecs, vesels un draudzīgs.

Ulubeles patversmē Līčos suns iejutās labi. Viņš katru dienu gaida savu pastaigu kārtu. Ir priecīgs, ja staigātājs gatavs ne tikai apcerīgi dabu pētīt, bet arī paskriet. Takša sirds kūst, ja cilvēka roka ieslīd kabatā un izvelk kādu suņa kārumu. Bet viņš nebeidz gaidīt. Ik reizi, kad paveras mazo sunīšu istabu durvis – Odijs nerej, bet piespiedis purniņu osta gaisu, ja nu nāks saimnieks.

Iespējams no gaidām un ilgām Odijs sasirga. Viņu nogādāja klīnikā, izārstēja.
Saimnieks joprojām nenāca. Kāpēc mēs visu laiku piesaucam – saimnieku? Viņš, kā tai filmā par „Fortūnas džentelmeņiem”, ir – slikts cilvēks. Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, Odija saimniece bijusi spiesta doties darbos uz ārzemēm un rūpes par suņuku uzticējusi savam dēlam. Pēc Odija pazušanas viņš zvanīja un zina, ka suns ir patversmē Līčos. Interese aprobežojās ar vienu zvanu no telefona ar Nr.26063---. Tagad viņš vienkārši vairs neceļ telefonu.
28.jūnijā Odijs patversmē bija vadījis noteiktās 14 dienas, kas ir vairāk kā pietiekoši, lai saimnieks viņu atrastu un atbrauktu pakaļ. Pašlaik taksītis cer un gaida cilvēku, kas viņu paņems pie sevis, vairs nekad nepametīs un nebūs slikts.

Aizvadītajā nedēļā Līču Odijam bija prieki. Viņu apciemoja sugas un vārda brālis daudzu iemīļotais suns Odijs, kuram par godu patversmē nonākušais suņu vīriņš ir ieguvis savu vārdu.

Latvijā slavenākā twitter suņa Odija saimnieks atveda dāsnu ciemakukuli un novēlēja visiem patversmes iemītniekiem atrast savu Cilvēku.

Ulubele ir apņēmusies turpmāk nesaudzīgi vērsties pret visiem bezatbildīgi – nekaunīgajiem mums zināmajiem suņu un kaķu saimniekiem, kuri zina, ka viņu dzīvnieki ir nonākuši patversmē, bet nebrauc tiem pakaļ un izvairās no jebkādas atbildības. Ulubele arī cer, ka policija nepaliks malā, jo tas taču ir TIKAI kārtējais suns, bet palīdzēs atrast personu, kurai tika uzticēts rūpēties par Odiju.

droši kontaktējies ar Ulubeli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu