Mārtiņš Rītiņš atgriezies no Olimpiskās lāpas stafetes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija trifanova/LETA

21. jūlijā ar vakara reisu no Lielbritānijas mājās sagaidīti Olimpiskās lāpas nesēji, kuri 18. jūlijā pārstāvēja Latviju Londonas Olimpisko spēļu lāpas stafetē. Latvijas pārstāvji sagaidīti ar lāpām rokās - laimīgi par lielisko piedzīvojumu un gandarīti par noskrieto distanci. 

Lāpas nesēji ieradās trijatā, jo ceturtais lāpas nesējs - Aivars Čaklis ar dēlu Raiti palika Lielbritānijā kopīgām brīvdienām.

Rīgā lāpas nesējus sagaidīja arī «AirBaltic» pārstāvji, pateicoties kuriem, lāpas bija iespējams pārvest mājās lidmašīnas salonā.

Jau trešo reizi «Samsung» sniedza vienreizēju iespēju Olimpiskās lāpas stafetē piedalīties arī Latvijas pārstāvjiem. Šogad mūsu valsti pārstāvēja četri lāpneši. Divi no tiem – sporta skolotājs Aivars Čaklis no Ventspils un tulkotāja Ieva Liepiņa no Rīgas – ir pirmie lāpas nesēji, kuri izraudzīti publiskās atlases procesā. Par Samsung lāpnešiem tika izvēlēti arī restorāna «Vincents» šefpavārs un biedrības Slow Food Riga priekšsēdētājs Mārtiņš Rītiņš un 14 gadus vecā Valmieras SOS bērnu ciemata audzēkne Linda Kļaviņa, kuri vienlaikus ir «Samsung Iedvesmas skrējiena Hope Relay» atbalstītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu