25 tūkstošu fanu klātbūtnē izskanējis sestais «Positivus» festivāls

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/APOLLO

Ar vairāk nekā 100 mūziķu uzstāšanos izskanējis sestais «Positivus» festivāls. KEANE, Damien Rice, King Charles, The Vaccines, Instrumenti ir tikai daži mākslinieki, par kuru koncertiem «Positivus» apmeklētāji vēl runās ilgi. Pēc pamatīgām lietusgāzēm sestdienas naktī svētdienas rīts atnesa saulainu un patīkamu atziņu, ka piedzīvojumiem bagāto Positivus festivālu ir izdzīvojuši gandrīz 25 000 apmeklētāju no daudzām pasaules valstīm un 10 000 kempingotāju. 

«Šogad «Positivus» festivālā bija daudz jauninājumu un eksperimentu. Tagad mums ir vesels gads, lai saprastu, kuri no tiem ir turpināmi un kas ir jāuzlabo,» atzīst «Positivus» festivāla rīkotājs Ģirts Majors. «Tomēr festivāls lēnām kļūst par reģiona nozīmes pasākumu un mums ir milzīgs gandarījums, ka arvien vairāk ārvalstu mūzikas mīļotāju apmeklē Positivus festivālu un priecājas par Latviju.»

Arī daudzas festivāla zvaigznes neslēpj savu sajūsmu par tik atšķirīgo festivālu ar īpašu publiku, kurā mūziķiem ir tik patīkami uzstāties. Šīs īpašās «Positivus» gaisotnes pamats ir festivāla apmeklētāji un milzīgs paldies Jums par to. Mums ir daudz ideju kā nākamajā gadā festivālu padarīt vēl interesantāku un ērtāku. Gads paskries ātri - uz tikšanos Positivus 2013!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu