Madonna nepaklausa policijas brīdinājumam nenest uz skatuves ieročus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sestdien notikušajā koncertā Edinburgā popdīva Madonna nepaklausīja policijas brīdinājumam uz skatuves neizrādīt šaujamieročus. 

Vietējā policija bija ieteikusi Madonnai uzstāšanās laikā nenest uz skatuves revolveri un automātu «AK-47», kurus viņa bija izmantojusi iepriekšējos koncertos.

Skotijas laikraksts «The Daily Record» vēsta, ka brīdinājums izteikts pirms Aurorā, Kolorādo štatā, notikušās apšaudes, kuras laikā bojā gāja 12 cilvēki un vēl 38 tika ievainoti. Taču pēc slaktiņa policija izteikusi mājienus, ka tā apturēs koncertu, ja Madonna kāps uz skatuves ar ieroci, tomēr dziedātājas pirmā uzstāšanās Skotijā norisinājās bez policijas iejaukšanās.

«Šaujamieroču modeļu izmantošana Madonnas koncertā bija sliktas gaumes izpausme, it īpaši pēc Kolorādo štatā notikušā. Viņai vajadzēja būt prātīgākai,» laikrakstam teica kustības «Mothers Against Guns» («Mātes pret ieročiem») pārstāve.

Madonna iepriekš koncertturnejas «MDNA» laikā izsaukusi sašutumu, koncertā Stambulā parādot apmeklētājiem kailu krūti un Telavivā izmantojot video, kurā redzama Francijas galēji labējās partijas «Nacionālā fronte» līdere Marina Lepēna ar svastiku uz pieres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu