Jaunā «Subaru BRZ» prezentācija sporta kompleksā «333»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē 28. jūlijā, sporta kompleksā «333» notiks ikgadējais «Subaru» īpašnieku un entuziastu salidojums «Subaru Summer Fest 2012». Pasākuma laikā būs iespējams iepazīties ar jauno «Subaru» sporta kupeju «BRZ».

Pasākuma laikā oficiālais auto dīleris Latvijā «Subaru Centrs Imanta» rīkos jaunā modeļa prezentāciju, kuras laikā ikviens interesents varēs ne tikai ieraudzīt, bet arī izbaudīt automašīnu darbībā. Bez jaunā «BRZ» izmēģinājuma braucieniem tiks piedāvāti arī citi «Subaru» modeļi – «XV», «Forester», «Legacy», «Outback» un «STI Racing».

Jauno modeli raksturo klasiskā aizmugures piedziņa un kompakts, viegls divu litru «boksertipa» benzīna dzinējs, kurš spēj attīstīt 200 ZS jaudu un 205 Nm griezes momentu. Kombinācijā ar zemo gravitācijas centru, zemo inerci un vieglo svaru auto sniedz patiesi nepārspētu tā vadīšanas baudījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu