Kā izcīnīt savu vietu dzīvē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izdots Kārenas Robārdsas romāns «Reiz mīla nāks...». No angļu valodas tulkojusi Biruta Vaivode, vāka dizains Dairis Hofmanis.

Populārā romantiskās literatūras autore Kārena Robārdsa, trīskārtēja «Affaire de Coeur Silver Pen Awards», kā arī daudzu citu literāro balvu laureāte, ir meistarīga romantiskās literatūras rakstniece. Viņas spalvai pieder vairāk nekā divdesmit romānu, tostarp «Aušīgā lēdija» un «Mana daiļā lēdija».

Šis aizraujošais mīlestības romāns, kuru meistarīgi caurvij spriedzes, romantikas un detektīvsižeta līnijas, ir autores spožākais darbs romānu ciklā par neaizmirstamajām māsām Beningām, kuras apņēmušās izcīnīt savu vietu dzīvē un augstākajā sabiedrībā.

Anglija, 1810. gads.
Lēdijas Gabrielas Beningas un viņas māsu labklājība ir atkarīga no viņu vienīgā radinieka – Vikemas grāfa, kurš visžēlīgi atļāvis sarīkot savām nabaga radiniecēm debijas balli. Īsu brīdi pirms balles notiek kaut kas neticams – Beningu māsām draud postoša bezizeja, ja vien Gabriela steidzami neatradīs risinājumu.

Neticami strauji cilvēki tiek sasaistīti vienotā melu un noslēpumu tīmeklī, un drīz vien Londonas sabiedrību saviļņo skandalozas baumas...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu