Nākamnedēļ tiks izvēlēti «Mis un Misters Rēzekne 2012»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. augustā pulk.19:00 Rēzeknes Kultūras namā norisināsies konkursa «Mis un Misters Rēzekne 2012» fināls, kas notiks Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros.

Top 10 finālistu sastāvā ir Artūrs Voskāns, Santa Seržante, Artis Salinieks, Evija Priževoite, Jānis Freibergs, Laima Studente, Ivans Smirnovs, Liliana Garkalne, Rihards Zeiļa un Evelīna Šaulīte.

Konkursa galvenā organizatore atzīst, ka sagatavošanās programma bija patiešām ne no vienkāršākajām, dažādi treniņi notiek ik dienu un tie ir ne tikai grupu, bet arī individuālie, lai izkoptu un uzlabotu savus talantus. Piecas reizes nedēļā ir treniņi, kas vairāk attīsta fizisko sagatavotību, trīs reizes nedēļā dalībniekiem ir iespējams apmeklēt trenažieru zāli un ar viņiem strādā Deniss Tumakovs (profesionāls dejotājs un režisors. «Mis un Misters Latvija» horeogrāfs un TV3 šova «Dejo nost» uzvarētājs) sagatavo dalībniekus iznācieniem, kas ir paredzēti katram septiņi. Defilē stundas pasniedz Imants Heneckis.

Konkursantiem bija lieliska iespēja piedalīties fotosesijā, kas notika Rīgā – «Royal Hotel Studio 69», fotogrāfs Uldis Vilks – «Wolfstudio», fotosesijas rezultātus iespējams būs redzēt fināla dienā Kultūras Nama foajē. Fotosesijas laikā fika filmēts arī intro-video, ko Jūs varēsiet redzēt pirms paša fināla.

Konkursa Mis un Misters ietvaros notika arī fotogrāfu konkurss. No 17 izvēlēti 5 fotogrāfi no Rēzeknes (Kristīne Rancāne, Laura Viļuma, Intars Uzulāns, Juris Gedušs un Dmitrijs Bindemanis). Uzdevums ir sagatavot 1 bildi nedēļas laikā. Fotografēts tiek pāris un fotogrāfam ir jārūpējas ne tikai par make up un frizūru, bet arī fotosesijas ideju.

«Šogad ir patiesi spēcīga komanda, un es nebaidos pateikt vārdu «komanda», jo jau viņi ir kā viens vesels», atzīst konkursa organizatore Kristīne Viļuma. «No sākuma bija ļoti grūti viņus iedomāties kā vienu veselu, jo katrs vēlējās izcelties uz pārējo fona un jau no pirmās dienas būt līderis, bet daudzie treniņi, kopīgie pasākumi un psiholoģiskās spēles spēja pamodināt komandas garu. Ir patīkami redzēt, kad viņi palīdz viens otram, cenšas parādīt to, ko otrs nav piefiksējis vai arī pamāca kā labāk darīt, lai kopā izskatās labāk. Ir ļoti svarīgi saprast, ka šovs būs skaists tika tādā gadījumā, ja visi 10 uz skatuves esošie dalībnieki būs skaisti un darbs tiks darīts tandēmā. Bez galvenajiem tituliem būs arī Mis un Misters Fitness, Iekšējais balsojums, lasītāju un Skatītāju simpātijas un Mis un Misters Talants. Lai izkoptu savu talantu ar dalībniekiem strādā vokālais Pedagogs Jeļena Matule, kendo treneris Edgars Samoilovs un hip-hop treneris Edgars Jukna.

Nav fakts, ka pārstāvēt «Mis un Misters Latviju» dosies tieši konkursa uzvarētāji. Šeit pēdējais vārds būs aģentūras «Mis Latvija» direktorei Intai Fogelei. Kura tieši tāpat kā pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs konkursa finālā būs kompetentās žūrijas pamatsastāvā. Tas nozīmē, ka jācenšas ir ikvienam.

Finālu vadīs Lauris Reiniks un Jenny May, kā arī klātesošos pārsteigs ne tikai dalībnieki ar saviem talantiem, bet arī karstasinīgais itāļu dziedātājs Roberto Meloni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu