Policija meklē metāla ziloņa statujas īpašnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Šorīt Rīgas policisti aizturēja trīs aizdomīgus jauniešus, kuri pa ielu nesa iespaidīga izmēra metāla ziloņa statuju. Tā kā jaunieši nevar paskaidrot statujas izcelsmi, pastāv aizdomas, ka tā ir zagta. Policija lūdz atsaukties ziloņa īpašnieku.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis portālu «Apollo» informēja, ka šorīt ap plkst.6.25 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki saņēma kāda iedzīvotāja zvanu, kurš ziņoja, ka Pārdaugavā trīs aizdomīgi jaunieši nes ziloņa statuju.

Pēc iedzīvotāja ziņotā jaunieši ar velosipēda palīdzību statuju pārvietoja pa Ernestīnes ielu Kalnciema ielas virzienā.

Piecas minūtes vēlāk likumsargi visas trīs aizdomīgās personas aizturēja un kopā ar statuju nogādāja policijas iecirknī. Divi no aizturētajiem dzimuši 1984.gadā, bet trešais 1989.gadā, visi agrāk ir sodīti gan par metāla zādzībām, gan par narkotiku lietošanu.

Tā kā jaunieši nevarēja paskaidrot, kur dabūjuši ziloni, likumsargiem ir pamatotas aizdomas, ka statuja varētu būt zagta. Tādēļ policija lūdz atsaukties statujas īpašnieku, zvanot uz tālruņu numuriem: 67500700, 67500714 vai 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu