Logi no «GENEO®» profiliem - augstākā energoefektivitātes klase

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Enerģijas augošās izmaksas jau vairs nav nekas jauns. Ik nedēļu jauni pārsteigumi: degviela, gāze, elektrība, viss kļūst dārgāks. Vienīgais efektīvais risinājums ir enerģijas patēriņa samazināšana. Mums nav problēmu izvēlēties attiecīga energopatēriņa sadzīves tehniku (marķējums, skaidri dati par energopatēriņu), cita lieta ir ar ēkas vienu no komplicētākajiem mezgliem - logiem. Reti kurš pievērš uzmanību logu konstrukcijas priekšrocībām, augstvērtīgiem izejmateriāliem, logu spējai kalpot ilgi un nodrošināt vienlaikus virkni lielisku ekspluatācijas īpašību.

«GENEO®» ir pirmā pilnībā armētaja profilu sistēma logu profilu nozarē. Ar revolucionāro materiāli «RAU-FIPRO®» un pārdomāto profila konstrukciju «GENEO®» nodrošina siltuma, skaņas izolāciju un augsta līmeņa pretielaušanās drošību vienlaicīgi.

Nepārspējama siltuma izolācija

«GENEO®» profilu siltumcaurlaidība UF atkarībā no komplektācijas ir 1,0 līdz pat 0,8 W/m2K. Tas ir vienreizējs rādītājs savā klasē. Ar funkcionālajām kamerām papildus siltuma izolācijai un trīskārša stikla paketēm iespējams sasniegt UW vērtības gatavam logam, ko citkārt nodrošina tikai sarežģīts logu ražošanas process, speciāli tehniski risinājumi. Veicot logu izvēli nedrīkstam aizmirst arī tādas tēmas kā energoresursu taupīšana, CO2 izmešu samazināšana. Tas viss ietaupa arī Jūsu naudu.

Projektētājiem «REHAU» piedāvā izvērtēt temperatūras profilu katrai konkrētajai logu konstrukcijai un iebūves situācijai.

Iespaidīga daudzveidība

Ar «GENEO®» projektētāji un arhitekti netiek ierobežoti savās idejās. Arī liektiem elementiem tagad piemīt augsta stiprība. Ar «RAU-FIPRO® »bez papildus elementiem logu formas ir iespējams veidos visnotaļ daudzveidīgas. Bez tam krāsu izvēli nodrošina virkne risinājumu: alumīnija uzlikas, krāsojums vai laminējums. Visi tie ir noturīgi un viegli kopjami krāsu varianti.

Plus punkts drošībai. Pārbaudes Rozenheimas logu tehnikas institūtā liecina, ka «GENEO®» ar nelieliem papildus pasākumiem, taču bez metāla armējuma «GENEO®» logi nodrošina pretestības klasi 2. Tālāko drošību iespējams panākt pielietojot individuālus risinājumus.

«RAU-FIPRO» – revolucionārs šķiedru kompozītmateriāls

«GENEO®» logu profili kā pirmie pielietoja inovatīvu materiālu «RAU-FIPRO®». Šķiedru kompozītmateriāli jau gadu desmitiem ir pazīstami aviācijā, autobūvē, arī formulā 1, šo materiālu īpašības tiek saistītas ar formas stabilitāti un lielisku slodzes nestspēju. Ar «RAU-FIPRO®» šī tehnoloģija ienākusi logu profilu nozarē.

«GENEO®» tilpumā armēti profili no kompozītmateriāla.

Pilns serviss

Pie REHAU arhitektiem un projektētājiem ir vislielākās iespējas jauno materiālu iepazīšanā. Kā jaunbūvēs tā arī ēku renovācijā kopā ar REHAU būs iespējams rast vislabākos risinājumus siltumam, skaņas izolācijai, drošībai un dizainam. Kopā ar «GENEO®» Jūsu nama vērtība pieaugs uz daudziem gadiem.

Pirms remonta: veci koka logi. Galvenokārt logi rada lielākos siltuma zaudējumus (attēlā sarkanā krāsā).

Pēc remonta: samazināti enerģijas zaudējumi ar logiem no «GENEO®» profiliem.

www.rehau.lv/geneo

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu