Tipija Hedrena: Alfrēds Hičkoks bija ļauns, gandrīz bīstams

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Filmu «The Birds» («Putni») un «Marnie» aktrise Tipija Hedrena apgalvo, ka leģendārais režisors Alfrēds Hičkoks esot bijis «bīstams» un «izpostījis» viņas karjeru.

Hedrenas atmiņas iemūžinātas gaidāmajā biogrāfiskajā filmā «The Girl», kurā viņu tēlos aktrise Sjenna Millere. Atklātajā filmā stāstīts par Hičkoka trilleru filmēšanas laikā piedzīvoto.

«Viņa prāts bija neparasti ģeniāls, taču vienlaikus arī ļauns un dīvains. Gandrīz bīstams, ja ņem vērā, kādu iespaidu viņš atstāja uz citiem,» televīzijas diskusijā teica aktrise.

Hedrena apgalvo, ka Hičkoks mēģinājis noskūpstīt «Putnu» galvenās lomas tēlotāju, taču viņa pretojusies, tāpēc režisors licis viņai vairākas dienas strādāt ar dzīviem putniem. «Viņš izpostīja manu karjeru, taču ne manu dzīvi,» viņa teica. «Ja tas notiktu tagad, es kļūtu par ļoti bagātu sievieti.»

Viņa norādīja, ka ļoti centusies anulēt līgumu ar režisoru, kura dēļ zaudējusi vairākas lomas.

«Manuprāt, šobrīd sievietēm kino paveras pilnīgi cita pasaule nekā agrāk,» piebilda Millere.

Filmu varēs redzēt 20.oktobrī amerikāņu televīzijas kanālā HBO.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu