Lielbritānijas prinči bijuši neziņā par Elizabetes II lomu Olimpiādes atklāšanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas prinči Viljams un Harijs atklājuši, ka karalienes Elizabetes II loma Londonas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā bijusi noslēpums arī viņiem. 

Viljams un viņa jaunākais brālis Harijs joko, ka 86 gadus vecajai karalienei, kuras priekšnesums atklāšanas ceremonijas laikā bijis izcils, tagad piedāvāts piedalīties arī nākamajā filmā par britu superaģentu Džeimsu Bondu.

Olimpiādes atklāšanas ceremonijā Elizabete II kopā ar britu aktieri un Džeimsa Bonda lomas atveidotāju Danielu Kreigu parādījās iepriekš ierakstītā segmentā, kuram sekoja inscenēta abu varoņu ierašanās olimpiskajā stadionā, ielecot tajā no helikoptera.

«Godīgi sakot, par to neko nezinājām. Tas bija liels noslēpums,» Viljams atklāja BBC. «Harijs atklāšanas ceremonijas naktī bija padzirdējis baumas, ka kaut kas tāds varētu notikt, bet līdz pat pēdējam brīdim mēs tam nespējām noticēt.»

Harijs pasmējās, ka abi prinči ir pārsteigti par vecmāmiņas slepeno hobiju.

«Neviens pat neiedomājās, ka kaut ko tādu varētu sagaidīt no karalienes,» piebilda Harijs. «Bet tas ir viņas pašas ziņā, kā tiek izmantots karalienes brīvais laiks.»

Nolaišanos olimpiskajā stadionā ar izpletni patiesībā veica kaskadieri.

Viljams, viņa sieva Kembridžas hercogiene Ketrīna un Harijs atbalsta Lielbritānijas sportistus Londonas olimpiskajās spēlēs, klātienē vērojot dažādas sacensības, tostarp jāšanas sporta sacīkstes, kurās sudraba medaļu izcīnīja karalienes mazmeita un abu prinču māsīca Zāra Filipsa.

Londonas olimpiskās spēles ilgs līdz 12.augustam. Četrgades prestižākajā sporta pasākumā aptuveni 10 500 sportistu sadalīs 302 godalgu komplektus 36 sporta veidos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu