Pasaules pirmizrādi Parīzē piedzīvos jaunais «Opel Adam» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

«Opel» ir izvēlējušies modes galvaspilsētu Parīzi, lai pasaulei atrādītu savu pilnīgi jauno «ADAM» modeli. «Mondial de l’Automobile» izstādē pirmo reizi plašākai publikai tiks demonstrētas modernā «ADAM» virtuāli neierobežotās personalizēšanas iespējas. Izstādes apmeklētāji varēs apskatīt dažādus šī auto modeļus, kas ietvers atšķirīgas apdares, dekoru un riteņu unikāli personalizētas kombinācijas.

Tiek prognozēts, ka pasaulē populārāko izstādi «Mondial de l’Automobile» apmeklēs vairāk nekā 1,5 miljoni cilvēku. Ikvienam apmeklētājam, balstoties uz plašo kombināciju iespēju daudzumu, būs iespēja virtuāli radīt savu unikālo un personalizēto «ADAM» modeli. Savukārt tie cilvēki, kuriem nebūs iespēju paviesoties Parīzes auto izstādē, varēs izveidot sev tīkamu «Opel ADAM» modeli atrodoties mājās - izmantojot internetā pieejamo konfigurēšanas platformu, kas modeļa pasaules pirmizrādes dienā tiks atklāta www.opel.com mājas lapā. Tajā pašā laikā tiks paziņotas arī automašīnas pārdošanas cenas un uzsākta pasūtījumu pieņemšana.

«Opel» 2,014 m2 lielajā stendā dažādās vietās tiks uzstādīti interaktīvie displeji, kas izstādes apmeklētājiem ļaus izzināt visas automobiļa pielāgošanas iespējas, tai skaitā arī «ADAM» modeļa jauno «Media Media» borta informācijas un izklaides sistēmu, kur «My Media» nodrošina savienojamību ar īpašnieka viedtālruni un padara uz internetu balstītās aplikācijas pieejamas arī automašīnas salonā. Jaunais modelis ir vienīgais savā segmentā ar šāda veida sistēmu, kas nodrošina savienojamību gan ar «Apple iOS», gan ar «Android» operētājsistēmu aprīkotiem viedtālruņiem.

Jaunā, elegantā un veiklā auto garums ir 3,70 metri, un tas ir perfekti piemērots urbanizētai videi. Pretēji konkurentiem attiecīgajā segmentā, «ADAM» uz retro balstīto dizainu aizstāj ar modernu un drosmīgu izskatu. Tā izteiksmīgais un unikālais «mainīgais» jumts, kas vizuāli atšķiras no pārējā korpusa, ļauj perfekti sakļauties divu krāsu kombinācijai. Automašīnas augstās kvalitātes interjers nodrošina sēdvietas līdz pat četriem cilvēkiem, kuri var baudīt premium līmeņa atmosfēru un maziem auto netipiski ērtus plašumus.

«Mondial de l’Automobile» izstādes apmeklētājiem «ADAM» modelis demonstrēs pilnīgi jaunas un inovatīvas apdares metodes. Pretēji ierastajai «Opel» komplektāciju hierarhijai, «ADAM» modelis nodrošina iespēju izvēlēties starp trīs dažādiem un ļoti individualizētiem apdares «garastāvokļiem» jeb «pasaulēm»: «JAM» ir savdabīgs, moderns un spilgts, «GLAM» piedāvā vairāk elegances, bagātīgāku un izsmalcinātu veidolu, bet «SLAM» patiks tiem, kuri ir enerģijas pārpilni un ar sportisku attieksmi.

Sākotnēji auto tiks piedāvāts ar trīs veidu efektīviem benzīna dzinējiem (1,2 l un 51 kW/70 ZS, 1,4 l un 64 kW/87 ZS, 1,4 l un 74 kW/100 ZS). Visi dzinēji būs pieejami ar ecoFLEX tehnoloģiju paketi, tai skaitā arī degvielu ekonomējošo Start/Stop sistēmu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu