Kimas Kardašjanas īsā laulība draud izvērsties garā šķiršanās prāvā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu televīzijas zvaigznes Kimas Kardašjanas desmit nedēļas ilgās laulības ar basketbolistu Krisu Hamfrīsu draud izvērsties garā šķiršanās prāvā, vēsta žurnāls «People». 

Pāris salaulājās 2011.gada augustā grandiozā ceremonijā, kas tika pārraidīta televīzijā. Taču jau desmit nedēļas vēlāk abi paziņoja attiecību saraušanu.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Kriss Hamfrīss lūdzis tiesu anulēt laulības, apgalvojot, ka tā esot bijusi krāpnieciska.

Hamfrīsa iesniegumā tiesai nav sīkāk paskaidrots, kādā ziņā tā bijusi krāpnieciska, un nav arī sniegta nekāda cita informācija, kas pamatotu sportista vārdus.

Savukārt Kardašjana vēlas paātrinātu šķiršanās procedūru, tomēr sarunas par mierizlīgumu starp abām pusēm nevedas. Ja pusēm neizdosies vienoties mierīgā ceļā, tad šķiršanās lietu izskatīs tiesā, kas visdrīzāk nenotiks ātrāk par nākamo gadu.

«Ļoti maigi izsakoties, es esmu pikta,» sarunu procesu raksturoja Kardašjanas advokāte Lora Vasere.

Kardašjanas puse norāda, ka pāris ir pašķīries jau desmit mēnešus, viņiem ir noslēgts pirmslaulību līgums, kā arī nav bērnu, kam vajadzētu paātrināt šķiršanās procesu.

Vasere apsūdzēja Hamfrīsa pusi dīvainos izgājienos un procesa novilcināšanu, savukārt basketbolista cilvēki apgalvo, ka Kardašjana izvairās sniegt finanšu informāciju, lai varētu nokārtot šķiršanos.

Hampfrīsam tā bija pirmā laulība, savukārt Kardašjana pirms tam četrus gadus bija precējusies ar mūzikas producentu Deimonu Tomasu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu