Maikla Džeksona tēvs atsauc civilprasību pret dēla nonāvēšanā notiesāto ārstu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Maikla Džeksona tēvs atsaucis civilprasību pret ārstu Konrādu Mariju, kas notiesāts par popzvaigznes netīšu nonāvēšanu. 

Džo Džeksons civilprasību tiesā iesniedza 2012.gada 25.jūnijā - tieši gadu pēc viņa dēla nāves -, pieprasot kompensāciju par virkni pāridarījumiem, tostarp ienākumu zaudēšanu un emocionālām ciešanām.

Federālās tiesas tiesnesis atteicās pieņemt Džeksona sūdzību, bet prasība vēlāk iesniegta štata tiesā Losandželosā.

Kā liecina dokumenti, pirmdien tiesa apstiprinājusi mūziķa tēva iesniegumu, kurā atsaukta viņa civilprasība.

Dokumentos nav minēti Džo Džeksona argumenti prasības atsaukšanai.

Kā jau ziņots, par popmūziķa Maikla Džeksona netīšu nonāvēšanu notiesātais ārsts Konrāds Marijs iesniedzis apelāciju, lai pārsūdzētu viņam piespriesto četru gadu cietumsodu.

Amerikāņu popmūzikas zvaigzne Maikls Džeksons nolīga Mariju 2009.gada maijā kā savu personīgo ārstu, gatavojoties 50 koncertu turnejai Londonā, un maksāja viņam 150 000 ASV dolāru mēnesī. Kardiologs bija līdzās 50 gadu vecajam dziedātājam, kad tas 2009.gada 25.jūnijā nomira no sirds apstāšanās. Tiesu ekspertīze apliecināja, ka Džeksons mira no vairāku spēcīgu medikamentu kokteiļa, un Marijam tika izvirzīta apsūdzība netīšā nonāvēšanā.

Marijs tika atzīts par vainīgu, un tiesa viņam piesprieda četru gadu cietumsodu, ko viņš pašlaik izcieš cietumā Kalifornijā.

Civilprasību lietā iesniegusi arī Maikla Džeksona māte Ketrīna, kas vērsusies pret koncerta organizētājiem "AEG Live". Džeksona māte apsūdz kompāniju nolaidībā, nolīgstot Mariju par mūziķa ārstu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu